“Dia Tak Salah Pun, Budak Lagi..”- Owner Kereta Jumpa Remaja Yang Di Kritik Gara-Gara Bergambar Dengan Keretanya.

Hiburan Keluarga Santai

 

Korang mesti pernah tengok sesiapa ambil gambar penuh bergaya depan kereta mewah tapi sebenarnya milik orang lain? Pernah kan? Ala admin rasa ramai je macam tu sebenarnya…

Tapi, nasib adik ni kurang baik sebab gambar dia bergaya dengan kereta mewah orang lain viral menyebabkan dia kena ser@ng dekat Instagram!

Pemilik kereta post dekat Twitter

Okay, semuanya bermula bila gadis pemilik kereta tu screenshot gambar adik ni. Kemudian dia update posting dekat Twitter dan tanpa dia sangka tweet dia jadi viral.

Menurut Marisa, sebenarnya dia tak marah pun dengan adik tu cuma dia cuba rasa apa adik tu reply kelakar je. Sebab Marisa ada komen dekat gambar adik tu dan cara adik tu reply macam ‘lek lek’ je. Haha!

Ramai pengguna Twitter stalk IG

Lepas tweet Marisa viral, ramai pengguna Twitter pergi usha gambar adik tu dekat Instagram dan kebanyakan daripada mereka kecam sebab suka hati ambil gambar dekat kereta orang lain.

Bukan tu je, ada juga yang kata kalau nak ambil gambar sekalipun tak perlulah duduk dekat kereta tu.

Sumber: Instagram

Ada yang mendoakan masa depan

Tapi walaupun ramai yang kecam adik ni, ada je yang mendoakan agar dia ada masa depan yang cerah so that dia mampu beli kereta ni guna hasil titik peluh sendiri.

Sumber: Instagram

Pemilik kereta risau 

Guys, why kec@m budak tu, dia tak salah apa-apa pun, dia muda lagi. I tak kisah pun dia comment mcmtu, I takda insvlt pun.”

Disebabkan ramai yang kec@m, Marisa risau dengan keadaan adik tu dan nak tau dia buat apa? Marisa pergi jumpa adik tu untuk check keadaan dia!

You guys kec@m him, of course I kena pergi jumpa dia nak tengok okay ke tak. Saya mulakan (viralkan), dia budak yang baik. Full stop.”

Sumber: Twitter

Netizen puji

Ramai netizen dekat Twitter puji Marisa sebab sikap baik hati bukan je pergi tengok tapi dia juga tutup nama Instagram adik sebab takut dia kena serang.

Malangnya, netizen memang laju je buat kerja, orang lain jumpa Instagram adik tu dan viralkan dekat tweet Marisa. Sebab tu ramai pergi serang dekat komen gambar dia dekat Instagram.

Sumber: Twitter

 

Sumber: Lobak Merah