DibeIasah Sampai M4ti Kerana Disangka PencuIik Kanak-Kanak

Lawak & Seram

INDIA – Seorang wanita diikat pada trakt0r dan dibeIasah sehingga m4ti oleh penduduk kampung selepas dia ditvduh mencuIik kanak-kanak, lapor Daily Mail.

Otera Bibi, 42, yang mengalami masalah mentaI tinggal bersama ibu bapanya tetapi pada hari kejadian dia keluar dari rumah dan mer4yau di kampung berhampiran di Bengal barat, India, Selasa lalu.

Otera kemudian singgah di sebuah p0ndok kayu milik seorang penduduk kampung, Dilip Ghosh, yang menyangka Otera cuba mencuIik anak perempuannya berusia 10 tahun, lalu menjerit meminta toIong dari penduduk kampung.

Penduduk kampung segera datang men4ngkap Otera sebelum mengikatnya pada trakt0r dan membeIasahnya dengan kayu serta merej4mnya dengan batu selama tiga jam.

Penduduk kemudian menanggal pakaian dan memb0takkan kepala serta membeIasahnya tanpa beIas kas1han, menurut saksi kejadian yang berlaku di kampung Mithipur-Panagarh.

Difahamkan, Otera cuba menyatakan bahawa dia tidak bersaIah, namun penduduk kampung tidak faham dengan apa yang cuba dijelaskannya itu.

Polis kemudian tiba di lokasi kejadian pada waktu tengah hari dan segera membawa Otera ke hospital. MaIangnya Otera mninggal dunia akibat keced3raan p4rah selepas dibeIasah penduduk kampung berkenaan.

“Penduduk kampung membeIasah m4ngsa selepas dia did4kwa cuba mencuIik seorang kanak-kanak perempuan penduduk di kampung situ.

“Sias4tan sedang dilakukan dan pihak kami sedang mengesan beberapa individu yang terlibat termasuk mereka yang menyeb4rkan d4kwaan yang tidak benar itu,” kata Ketua Polis Daerah Murshidabad, Superintendan Mukesh.

Polis telah men4han beberapa penduduk kampung untuk disoal si4sat, tetapi sehingga kini belum ada individu yang did4kwa menyebabkan kemat1an m4ngsa.

Penduduk kampung percaya bahawa Otera adalah pencuIik kanak-kanak kes sebelum ini di mana seorang kanak-kanak dilaporkan hiIang dari kawasan kejiranan itu, bulan lalu.

Bagaimanapun, suami Otera berkata, isterinya mengalami masaIah mental dan keluarganya tidak begitu risau apabila Otera tidak pulang ke rumah kerana dia kerap mer4yau keluar dari rumah selama sehari atau dua hari.

 

Sumber: Daily Mail

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.