“First Word Anakku Baba, Bila Anak Mommy Nak Sebut maaamiii Pulak ” Netizen Gembira Hubungan Sharnaaz & Isteri Kembali Pulih.

Hiburan

HUBUNGAN rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan isteri, Noor Nabila Mohd Noor sebelum ini dikhabarkan berhadapan dengan masalah sejak Februari lalu kini semakin pulih.

Menerusi satu video tentang perkembangan anaknya Jebat Jayden yang pertama kali menyebut perkataan ‘Baba’ menjadi perhatian netizen.

Dalam video berkenaan turut kedengaran suara Sharnaaz sedang bermain dengan anaknya itu.

 

View this post on Instagram

 

First word anakku : Baba 😂 bila anak mommy nak sebut maaamiii pulak 😭 tak aci la macam ni … mommy love you anak ❤️

A post shared by Noor Nabila (@noornabila) on

Video yang dimuat naik Nabila menarik perhatian netizen.

Rata-rata pengikut di laman sosialnya meluahkan rasa syukur dan gembira apabila hubungan pasangan itu kembali pulih seperti sedia kala menjelang Ramadan.

“Salam sis, dah harmoni kembali dengan abang Sharnaaz? Alhamdulillah, saya suka hubungan suami isteri sis dan suami. Saling melengkapi.

“Moga Jebat anak soleh menjadi sebab keutuhan kasih sayang dan kekuatan rumah tangga baba dan mommy. Saya doakan kalian bahagia hingga ke jannah. Kekal dalam ikatan suami isteri hingga akhir hayat.

“Tu suara Sharnaaz ke!!! Tolong jangan gaduh-gaduh dah. Muat naiklah gambar korang pula,” komen beberapa pengikut di laman sosial.

Sebelum ini, beberapa perkongsian status Sharnaaz mengundang spekulasi berhubung keadaan rumah tanggannya menjadi topik perbualan netizen di laman sosial.

Segelintir netizen memberi kata-kata semangat dan mendoakan agar hubungan Shaarnaz dan kakak kepada selebriti Neelofa itu berada dalam keadaan baik.

Shaarnaz mahupun Nabila memilih untuk mengunci mulut mengenai gosip berterbangan mengenai rumah tangga mereka.

Sharnaaz dan Nabila, 35, berkahwin pada 31 Mac 2017 dan pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata lelaki pada 30 Ogos tahun lalu.

 

View this post on Instagram

 

Baby boss not feeling happy after injection.. boss nak jalan jalan ambik angin cuci mata ..

A post shared by Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™ (@sharnaazahmad) on

sumber : mstar