Hafiz ‘tawan hati’ Nelydia , Tamatkan Zaman Bujang Tahun Ini.

PELAKON Nelydia Senrose berkongsi berita gembira apabila bakal menamatkan zaman bujang dengan jejaka dikenali sebagai Hafiz tahun ini.

Nelydia berkata, selepas perancangan untuk berkahwin tahun lalu tidak tercapai dia berharap impiannya untuk bergelar isteri tahun ini dipermudahkan.

“Insya-Allah tahun ini. Sejujurnya saya ada merancang untuk berkahwin tahun lalu tapi disebabkan kekangan kerja saya terpaksa menangguhkannya.

“Mungkin juga masa belum sampai menyebabkan ada saja halangan yang datang.

“Namun ketika menunaikan ibadah umrah baru-baru ini saya selalu berdoa agar urusan untuk berkahwin ini dipermudahkan dan meminta petunjuk daripadaNya,” katanya kepada Harian Metro.

Menurut Nelydia, dia memohon maaf kerana tidak dapat berkongsi butiran terperinci mengenai persiapan perkahwinannya kerana tidak mahu sejarah lama berulang.

“Biarlah sudah 80 peratus siap baru saya kongsikan butiran majlis.

“Lagipun saya tidak mahu kongsikan mengenai persiapan perkahwinan secepat ini takut ia akan memberi tekanan sekali gus apa yang dirancang tidak berlaku seperti tahun lalu,”katanya.

Artikel berkaitan:

Hati Nelydia Senrose dicuri Mr H?

PELAKON, Nelydia Senrose mendedahkan dirinya berkawan baik dengan ahli perniagaan yang dikenali sebagai Mr H.

Nelydia ketika dihubungi berkata, hubungan dengan jejaka terbabit masih dalam fasa perkenalan sejak beberapa bulan lalu.

“Saya memang berkawan dengannya, tetapi sejauh mana hubungan kami saya tak mahu komen lebih.

“Cuma saya mohon doakan jodoh yang terbaik untuk saya,” katanya.

Menurut Nelydia, sekiranya ditakdirkan ada jodoh, dia terbuka untuk mengakhiri zaman bujang dengan lelaki terbabit.

“Jika sudah ditakdirkan dan kami ada jodoh, saya memang nak akhiri zaman bujang.

“Bagaimanapun buat masa ini, saya tidak mahu ulas panjang kerana tidak mahu kisah cinta tidak kesampaian berulang kembali,” katanya.

Terdahulu, timbul gosip mengatakan pelakon drama Lafazkan Kalimah Cintamu itu menjalin kasih dengan seorang jutawan muda yang dikenali sebagai, Mr H apabila tersebar sekeping foto dirinya berpelukan sambil tangan di dada jejaka terbabit.

sumbee: BH

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf