Datuk, Datuk Seri g4duh, helikopter parking di rumah ‘cvri’ perhatian ntizen

PETALING JAYA: Bukan setiap hari anda melihat helikopter diparkir di perkarangan rumah.

Apatah lagi diletakkan bersebelahan beberapa motosikal, seolah-olah ia perkara biasa. Namun, itu hakikatnya di sebuah taman perumahan di Puchong.

Helikopter itu disebut menjadi pvnca pertel1ngkahan dua jiran.

Perb4lahan mereka tular menerusi klip video yang turut memaparkan helikopter itu diparkir di sebuah rumah mewah.

Helikopter itu dikatakan milik seorang bergelar Datuk Seri manakala jiran yang berkel4hi dengannya seorang Datuk.

Pvnca perb4lahan mereka kurang jelas, tetapi yang menarik perhatian adalah helikopter yang diparkir di rumah Datuk Seri itu.

Pvnca perb4lahan mereka kurang jelas, tetapi yang menarik perhatian adalah helikopter yang diparkir di rumah Datuk Seri itu.

Ketua Polis Serdang Razali Abu Samah berkata, Datuk Seri itu tidak melakukan kesalahan undang-undang dengan meletakkan helikopter milik beliau di rumahnya.

“Semua ok. Mereka berdua sahabat dan apa yang berlaku adalah hanya persel1sihan pendapat. Tidak ada sebarang kes4lahan undang-undang,” kata beliau.

 

Sumber: FMT, The Vibe

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf