Isteri Dilema Suami Ugvt Berpis4h Kalau Oper4te K4nser Payud4ra, Dah Tak Cantik!

Bagi lelaki, perkahwinan dengan wanita idaman adalah detik yang paling dinanti-nantikan. Namun, tidak semua rumah tangga akan sentiasa dihiasi dengan perkara indah. Kadangkala ada sahaja badai yang mel4nda sehingga boleh meretakkan sesebuah hubungan.

Doktor nasihat bu4ng ketvmbuhan…suami enggan izinkan sebab risau isteri dah tak cantik

Menerusi Facebook, saudara Khairi Malik berkongsi kejadian seorang wanita yang mengh1dap mas4lah k4nser tahap empat di awal usia 40-an. Meskipun sudah dinasihati oleh doktor agar ketvmbuhan tersebut dibu4ng, namun ia tidak dapat dilakukan gara-gara suaminya tak mengizinkan. Bukan sahaja khuatir kecantikan isterinya akan hilang, dia malah ugvt mahu berpis4h sekiranya raw4tan tersebut diteruskan.

Nanti Dah Tak Cantik, Isteri Dilema Suami Ugut Berpisah Kalau Operate Kanser 2

Gambar Hiasan

Dah berpis4h sebab suami tak sanggup ada isteri macam ni…rambut pula gugur

Namun, hubungan mereka diketahui berakhir apabila pakar perubatan mendapati suaminya sudah tidak lagi menemani si isteri. Lebih menyedihkan tatkala mendengar pelbagai alasan yang diberikan oleh lelaki berkenaan semata-mata untuk berpis4h dengan wanita tersebut.

Nanti Dah Tak Cantik, Isteri Dilema Suami Ugut Berpisah Kalau Operate Kanser 4

Gambar Hiasan

Selamatkan ny4wa dulu…kalau ada mas4lah, lebih baik cari solusi

Justeru, Khairi Malik mengingatkan agar para wanita mengutamakan kes1hatan sendiri terlebih dahulu jika ia memudaratkan ny4wa. Meskipun dil4nda pelbagai uji4n, namun setiap mas4lah pasti ada solusi tersendiri yang boleh dibincangkan bersama.

Nanti Dah Tak Cantik, Isteri Dilema Suami Ugut Berpisah Kalau Operate Kanser 6

UW Med Cath Lab (@UWCathLab) | Twitter Gambar Hiasan

 

Sumber: Facebook Khairi Malik, Kisah Dunia

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf