Khabar Dvka.. Isteri Kid Search Mninggal Dunia

Isteri kepada pemain gitar kumpulan Search, Kid, iaitu Noraznin Yusof telah mninggal dunia akibat sak1t knser pagi tadi.

Berita tersebut disahkan oleh adik ipar arwh, Deena Mohammed Taib menerusi kemas kini status di akaun Facebook miliknya.

Isteri Kid Search Meninggal Dunia

 


Berk0ngsi bagaimana penyak1t isteri dikesan, Kid berkata, November lalu, saIah seorang kakak iparnya disahkan mengh1dap b4rah payu dara.

Kakak iparnya yang menetap di Ipoh, Perak, dihantar ke sebuah hospital di Kota Bharu, Kelantan untuk menjalani pembed4han. Namun, belum sempat melakukannya, beliau ditakdirkan mninggal dunia.

“Isteri bersama tiga lagi adik-beradik perempuannya sempat ke Kota Bharu untuk menz1arah kakak mereka.

“Selepas kakak ipar mninggal, adik-beradik isteri berbincang untuk menjalani pemer1ksaan. Mereka r1sau berikutan ada ahli keluarga mengh1dap b4rah,” katanya.

Kid berkata, isterinya membuat uj1an darah, tidak beberapa lama selepas pulang dari Kelantan.

“Bagaimanapun, keputusan ujian darah isteri keluar sedikit lewat, membuatkan saya mula berasa tidak sedap hati.

“Selepas keputusan ujian darah diterima, klinik memberi surat rvjukan ke Bahagian Kecem4san HCTM. Hasil uj1an yang dilakukan hospital, isteri dikesan mengh1dap knser darah tahap empat.

“Saya sangat terkejvt dan sed1h dengan keputusan ujian kesihatan isteri. Selama ini, isteri tidak pernah menunjukkan tanda-tanda sak1t.

“Setakat demam dan sembvh. Selain itu, isteri sering mengaIami ulser di muIut,” katanya.

Pemain gitar Search, Kid berniaga secara kecil-kecilan di laman sosial, selain menjual pakaian dan aksesori atas nama Search untuk membayar deposit rawatan hospital isterinya.
Pemain gitar Search, Kid berniaga secara kecil-kecilan di laman sosial, selain menjual pakaian dan aksesori atas nama Search untuk membayar dep0sit r4watan hospital isterinya.

 

 

Sumber: Gempak, BH ONLINE

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf