Isteri orang anak 3 meny0rok dalam almari elak dit4ngkap kh4lwat

Tidak dinafikan bahawa terdapat banyak dug4an dan cab4ran yang perlu dihadapi setelah bergelar suami isteri yang sah bukan? Meskipun bertahun lamanya menjalani bahtera rumah tangga, namun ia masih belum cukup untuk kita mengenal hati budi pasangan kita kan?

Malah, sampai ada pula yang menyimpan kekasih gelap walaupun sudah berumah tangga betul tak?

Itulah yang berlaku kepada seorang wanita yang berusia 41 tahun ini apabila perbuatannya itu dihi1du oleh Penguat Kuasa Pejabat Agama Daerah Kulim di sebuah rumah yang terletak di Taman Selasih, Kulim.

Wanita berusia 41 tahun yang bersembunyi di dalam almari untuk mengelak daripada dit4ngkap kh4lwat pada serbuan di Taman Selasih, Kulim pada Jumaat.

Kejadian yang berlaku kira-kira petang, semalam itu menunjukkan wanita tersebut dipercayai meny0rok di dalam sebuah almari di rumah sewa kekasihnya itu dek gara-gara tidak mahu ‘aktivitinya’ terkant0i.

Tambahan pula, wanita yang berasal dari Pendang ini dikatakan masih lagi berstatus isteri orang dan difahamkan sudah mempunyai anak seramai 3 orang.

“Hasil serbvan mendapati bilik yang ditanda dengan nombor menemui lelaki di dalam bilik berkenaan, manakala teman wanitanya sedang bersembunyi di dalam almari,” kata Anwar Shariffudin iaitu Penguat Kuasa Pejabat Agama Daerah Kulim.

Pasangan kekasih yang dit4han diserahkan kepada pegawai penguat kuasa pejabat agama untuk tindakan lanjut selepas dit4ngkap kh4lwat pada serbuan di Taman Selasih, Kulim pada Jumaat.

Apa yang lebih mengejvtkan lagi, lelaki terbabit yang berasal dari Tanah Merah, Kelantan yang berusia 26 tahun ini dikatakan sering memuat naik di media sosial mengenai hvbungannya bersama beberapa wanita yang juga berstatus isteri orang.

Menurut Anwar, memandangkan mereka berdua tiada hvbungan yang m4hram jadi mereka akan dit4han mengikut S3ksyen 25(a)(b) Enakmen K4nun Jen4yah Syariah Negeri Kedah 2014 kerana berkh4lwat.

 

Sumber: Sinar Harian

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf