lsteri HamiI 7 Bulan MeninggaI Di Parkir Kereta Ketika Suami Sedang Mengambil Dokumen Perubatan.

Santai Semasa

AjaI dan m@ut itu sememanngnya tidak diketahui bila ia akan berlaku. Siapa sangka kegembiraan pasangan suami isteri yang bakal menyambut keIahiran ahli keluarga baharu bertukar menjadi momen dvka buat sang suami.

Men1nggal di parkir kereta

Menerusi Twitter milik Mohd Redzuan Abdul Manap, dia telah memuat naik perkongsian berita sed1h apabila seorang wanita hamiI 7 bulan meningggaI dunia di dalam kereta ketika suaminya sedang mengambil dokumen perubatan dirumah.

Menerutnya lagi, wanita tersebut mengalami kompIikasi dengan kndungannya yang berusia 7 bulan dan telah meningggaI dunia sebelum sempat bergegas ke h0spital.

Tinggalkan seorang anak yang masih kecil

Difahamkan, wanita itu dan suaminya pulang sebentar ke rumah di Kota Damansara dari kIinik selepas dia dirujuk ke hOspital kerana mengalami kompIikasi terhadap kndungannya.

Suaminya telah naik sebentar ke rumah bagi mengambil dokumen penting sebelum turun dan mendapati isteri sudah meningggaI dunia.

Difahamkan juga, pasangan itu mempunyai seorang lagi anak kecil dan kehamiIan tersebut merupakan anak kedua mereka yang sudah pun mencecah usia 7 bulan dalam kandvngan.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, ACP Nik Ezanee Mohd Faisal berkata, pihak polis mengklasifikasikan kejadian sebagai mati mengejut dan mayat mangsa dibawa ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) untuk dibedah siasat.

 

Sumber : Mohd Redzuan Abdul ManapOMM / ohbulan