“Kadang Org Laki Ni Sweet.. Kadang Buat Kita Naik Hantu Sampai Tak Perasan Anak Main Bedak” – Ozlynn.

Hiburan

Jika mengikuti perkembangan keluarga bahagia, Johan dan Ozlynn ada saja yang mencuit hati. Bagaimanapun, pasangan ini juga membuatkan ramai salute dengan didikan mereka terhadap 5 orang anak mereka.

 


Menerusi Instagram, Ozlynn buat ramai terhibur apabila dia naik hantu melihat anak bongsunya dijaga Johan namun suaminya itu tidak perasan Baby Moleiq sedang bermain bedak.

Melalui video itu juga, gelagat baby Moleiq membuatkan netizen geram apabila masih sempat menyebut papanya apabila disoal Ozlynn.

VIDEO :

 

View this post on Instagram

 

Kadang org laki ni sweet.. kdg boleh buat kita naik hantu kan.. masa bila kita naik hantu?? Bila dorg jaga anak… wehhhh ko g toilet kejap je pon ko boleh dgr anak ko merangkak ke mengutip ke.. dr dlm bilik air tu la suara ko pekik “ apa tu???” Xkan berjawap ye.. sb masa nih dorg baru sedar anak dorg dh ke laut😤 kali kedua pekikan ko tinggi sikit “ eyyy, nape tuh??! .. masa nih baru dorg reply.. dlm keadaan kelam kabut.. “xde apa syg”.. tp masa tu ko dh dgr suara anak ko melalak… eh korg paham x maksud aku.. haaa masa tu kalau tgh berak pon taik separuh kuar pon ko boleh putus mood nak berak tau!! (Saja ckp psl taik.. share pasal lauk korg ckp lapar lak) kdg kan bila aku duk sensorg.. tergelak aku.. mak2 nih kdg dh mcm org giler.. ada masa marah naik hantu, x smp 5 mnt sedih.. kang ptg sikit happy.. masok dinner sentap… nk tdo majuk.. bahahahaha wehhh kita nih sehari memcm karakter masok kan… yg pasti karakter tarzan menjadi fav setiap ibu bahahahaha🤣🤣🤣 jgn deny… so berbalik pd kes aku nih.. aku tinggalkan kejap je pi buang air… haaa kalau ngah meneran mau satu bilik penoh bedak… 🙄😤😤 nasib syg kat dobok dua org nih.. haihhhhhh… papa.. papa.. nasib la ko part tdokan anak ko hebat.. ( elehhhh sb ko pon kuat membutakan pa!) video nih panjang lg.. nnt aku share kt youtube channel aku #JOZLYNNHANANIA ok..

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Kadang org laki ni sweet.. kdg boleh buat kita naik hantu kan.. masa bila kita naik hantu?? Bila dorg jaga anak… wehhhh ko g toilet kejap je pon ko boleh dgr anak ko merangkak ke mengutip ke.. dr dlm bilik air tu la suara ko pekik “ apa tu???”

Xkan berjawap ye.. sb masa nih dorg baru sedar anak dorg dh ke laut kali kedua pekikan ko tinggi sikit “ eyyy, nape tuh??! .. masa nih baru dorg reply.. dlm keadaan kelam kabut.. “xde apa syg”..

tp masa tu ko dh dgr suara anak ko melalak… eh korg paham x maksud aku.. haaa masa tu kalau tgh berak pon taik separuh kuar pon ko boleh putus mood nak berak tau!! (Saja ckp psl taik..

share pasal lauk korg ckp lapar lak) kdg kan bila aku duk sensorg.. tergelak aku.. mak2 nih kdg dh mcm org giler.. ada masa marah naik hantu, x smp 5 mnt sedih.. kang ptg sikit happy.. masok dinner sentap… nk tdo majuk.. bahahahaha

wehhh kita nih sehari memcm karakter masok kan… yg pasti karakter tarzan menjadi fav setiap ibu bahahahaha jgn deny… so berbalik pd kes aku nih.. aku tinggalkan kejap je pi buang air… haaa kalau ngah meneran mau satu bilik penoh bedak…  nasib syg kat dobok dua org nih.. haihhhhhh… papa.. papa.. nasib la ko part tdokan anak ko hebat.. ( elehhhh sb ko pon kuat membutakan pa!)

Di ruangan komen, rata-ratanya meninggalkan pelbagai komen lucu melihat ragam keluarga ini selain netizen juga berkongsi pengalaman yang sama apabila anak dijaga oleh ayahnya.

 

 

 

Sumber: Johan & Ozlynn via HCL/ soyalemon