“Kahwin Jangan Pilih Baju Macam Ni Lagi, Nanti Nampak Gemuk Pendek”

Jika anda sering menghabiskan masa di Instagram, mungkin juga mengenali seoranginfluencer bernama Atierah Zulfatie atau lebih dikenali sebagai Beby Toratora.

Dia sering membuat ulasan makanan di Instagram dan dikenali dengan video-video makan ramen dengan berselera.

Baru-baru ini dia melangsungkan pertunangan dengan seorang pemuda yang telah dikenali selama sembilan bulan dan memberitahu akan melangsungkan perkahwinan tahun hadapan.

Ramai pengikut beliau yang gembira dan mengucapkan tahniah namun apa yang memeranjatkan, ada juga komen-komen Netizen yang seolah-olah tidak suka Atirah melangsungkan pertunangan dengan pemuda pilihannya. Malah ada yang mendakwa sekadar bersikap jujur mengenai keadaan fizikal Atirah.

Ada juga meminta agar Atirah tidak terlalu menunjuk-nunjukkan tunangnya kerana ada yang mungkin ingin merampas.

Malah ada yang menyebut tentang perceraian.

Komen-komen buruk ini mendapat kritikan Netizen lain yang merasakan ia tidak sepatutnya diberikan sewaktu Atirah sedang menghebahkan pertunangannya. Ada antara mereka yang kini telah memadam komen asal setelah menerima kecaman.

Sebenarnya untuk menguruskan badan bukanlah begitu sukar. Mungkin menjelang hari perkahwinan Atirah akan melangsingkan badan.

Dan jika dia tidak menguruskan badan pun apa salahnya, dia berhak untuk bahagia. Doakan yang baik-baik saja, tak gitu? – amazingnara.com via gengjoyah.com

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf