(Video) Ber4ng Tak Dapat Duit Dari Ibu Terus Dia B4kar Rumah.. Tak Sangka Ini Pvncanya..

Keluarga Tempatan

Ber4ng tidak diberikan wang, seorang bekas band.uan yang baharu seminggu keIuar daripada penj4ra terg4mak memb4kar rumah keluarganya di Jalan Iskandar, Kampung Bukit Kapar di sini, semalam.

Kejad1an dikatakan berlaku kira-kira pukul 3.30 petang selepas permintaan svspek berusia 30an itu tidak dipenuhi ibunya.

Ketua Polis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner S. Vijaya Rao berkata, pihaknya terlebih dahulu menerima laporan kira-kira pukul 3.30 petang berhvbung keb4karan rumah daripada seorang kerani wanita berusia 37 tahun yang merupakan anak saudara kepada svspek.

Ber4ng ibu tak bagi duit

Bekas banduan bakar rumah kerana tidak diberi wang oleh ibu - TVS

Katanya, m4ngsa yang berada di tempat kerja telah bergeg4s pulang dan mendapati pihak bomba sedang berusaha memad4mkan keb4karan namun tiada kemaIangan jiwa diIaporkan.

Berdasarkan sias4tan mendapati rumah tersebut adalah rumah kampung jenis berkembar dengan m4ngsa tinggal bersama bersebelahan rumah svspek.

“Sebelum kejadian, svspek dikatakan telah berjumpa dengan ibunya tidak jauh dari tempat kejadian bagi meminta wang tetapi g4gal.

“Svspek telah membuat ugvtan kepada ibunya bahawa dia akan memb4kar rumah sekiranya ibunya tidak memberikan wang sebelum beredar.

“Semasa kejadian rumah m4ngsa tidak berpenghvni kerana keluar bekerja,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Berang tidak dapat duit, bekas banduan bakar rumah ibu - Malaysiapost

Direm4n 4 hari

Jelas Vijaya Rao, bertindak hasil maklumat pihaknya kemudiannya berjaya men4han suspek kira-kira pukul 6 petang di sekitar lokasi kejadian.

Tambah beliau, semakan mendapati svspek baru seminggu keIuar dari penj4ra atas kesaIahan d.d.4.h dan kini menganggvr.

“Sias4tan masih dijalankan sama ada wang yang diminta tersebut adalah bagi pembelian d.d.4.h.

“Svspek kini direm4n selama empat hari dan kes disi4sat mengikut Sksyen 435 Kanun Kes3ksaan,” tegasnya.

KesaIahan macam ni hvkum temb4k je.. penj4ra pun tak beri faedah..

Kej4mnya anak..

BeIa hingga dewasa, ini baIasan..


Sumber: K! ONLINE

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.