(Video) Sep4k & Pij4k Anak Dipercayai Sebab Cembvru, Ntizen Melvap M4rah Mahu Svspek Dit4han

Sejak semalam tvlar di media sosial video memaparkan dua kanak-kanak mer4ung apabila disep4k dan dip1jak oleh seorang lelaki dipercayai bapa kandvng mereka.

Menerusi Facebook yang berk0ngsikan video tersebut memberitahu kejad1an itu dipercayai berlaku di Kunak, Sabak.

Memetik laporan dari Online Lahad Datu, svspek dipercayai telah mel4rikan diri bersama dua orang kanak-kanak itu selepas video berkenaan tvlar.

Dalam video berkenaan, svspek telah menyep4k kedua kanak-kanak berkenan sambil memegang p1sau serta mengvgut mahu b.nh kanak-kanak tersebut.

Difahamkan, svspek bert1ndak sedemikian dipercayai kerana cembvru setelah bercer1i dengan isterinya. Bagaimanapun, setakat ini masih tiada maklumat rasmi daripada pihak berkuasa mengenai video berkenaan.

Sementara itu, menerusi ruangan k0men video tersebut, rata-rata ntizen melvahkan rasa ber4ng dengan t1ndakan tidak berper1kemanvsiaan lelaki berkenaan serta mahu svspek segera dit4han.

May be an image of child

“Kvrang aj4r anak tu x berd0sa …jgn lemp4r kn kemar4han pada anak yg xada kekuatan mel4wan jadi la ibu bapa yg berfikiran w4ras.. fikir sebelum BT apa2 benda b0doh sekali menyes4l x akan boleh ulang masa tu blik nak menyes4l pun xada guna da.” kata Ammsyar

“Klau dapat orang ni p1jak2x dia mcm mana dia p1jak anaknya…”

“Cari sampai dpt org Ini suda g1la. Anak yg tidak tahu apa2 jadi m4ngsa”

 

Sumber: Online Lahad Datu, GULAPOP

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf