“Lagu Sesungguhnya Mana Satu Ni..” – Sempoi Alif Satar Beramah Mesra Dengan Pengunjung Bazaar Ramadhan

Hiburan

Penyanyi dan pelakon, Alif Satar sememangnya diantara selebriti yang paling disukai ramai kerana dia sering bersikap sempoi dengan peminat.

Selebriti berbakat besar ini sekali lagi menjadi perhatian ramai dilaman Instagram apabila memuat naik video rakaman ketika berkunjung ke Bazaar.

Sangat ramah lah..

Namun apa yang paling menjadi perhatian, Alif kelihatan menegur penjual dengan begitu ramah selain turut membalas dengan baik teguran pengunjung di situ.

 

View this post on Instagram

 

yo yooo!!! korang KENA pergi bazaar ramadan Kg Kashless (kg baru😁).. satu-satunya tempat yang korang boleh beli makanan untuk berbuka dengan menggunakan TouchNGo E-wallet.. so, baru-baru ni Aleep baru pergi bawak band sekali gi shopping kat bazaar ramadhan… tapi TouchNGo style!! makanan kg baru jangan citer la bro… sedap gila babyyy!!🤤 NEW CONTENT IS UP ON MY YOUTUBE CHANNEL. boleh la tengok sambil menunggu untuk buka.. jangan terliur sudah. WARNING! GRAPHIC FOOD CONTENT. LINK ON MY BIO.💯 p/s youtube video kali ni featuring @syahrunizam @zatashah @aubrykl dan semua warga bazaar ramadhan kg baru!!💪🏽🔥🙏🏽💯 #kgkashless #touchngoewallet #halamansempoi @mytouchngo

A post shared by Alif Satar™️ (@alifsatar) on

 

Sesungguhnya mana satu ni

Malah, Alif juga sempat bergurau dengan peminatnya ketika berjalan dan ia membuatkan penyanyi terkenal ini dipuji ramai melalui ruangan komen.

Sempoi!!

 

 

Sumber : Instagram Alif Satar via HCL