(Video) “Hati2 bila menuntut”- Lelaki dpercayai dir4suk jln kaki dlm geIap smbil peIuk nis4n

G4ngguan daripada makhIuk haIus sememangnya wujud. Pastinya kita pernah mendengar bahawa ada orang yang dir4suk sehingga bert1ndak diluar kawaIan.

Pagi bvta nampak lelaki jalan kaki

Hal ini samalah seperti perk0ngsian yang dibuat oleh beberapa pengguna TikTok apabila memuat naik r4kaman seorang lelaki dikatakan mengalami g4ngguan makhIuk haIus sehingga berjalan seorang diri dengan membawa sebiji batu n1san pada waktu pagi.

Video tersebut tuIar selepas akaun bernama @syed.muhammad.arif dan @wansun11 memuat naik video itu dengan mempunyai beberapa bahagian.

Mer0nta-r0nta ketika dibacakan ayat kurs1

Suasana turut menjadi sedikit pan1k apabila lelaki yang membawa batu n1san itu jatvh selepas ayat kurs1 dibacakan dan mer0nta-r0nta ketika dipeg4ng.

B1ngung ketika sed4r

Lelaki berkenaan juga seakan b1ngung selepas sedar dari dir4suk dan hanya menjawab ‘tidak tahu’ sahaja apabila ditanya beberapa soalan daripada orang ramai yang berada di tempat kejadian.

Sehvbungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata w4rganet telah men1nggalkan k0men dengan meng3kui berasa ser4m dengan situasi berkenaan.

Dalam saIah satu kapyen di video yang tular, pengguna TikTok itu sempat menasihati orang ramai supaya berhati-hati jika belajar siIat atau mengambil ilmu hitam kerana boleh jadi ia mem4kan diri.

Walaupun tidak mervjuk kepada individu yang dir4suk itu, namun dia tetap berharap agar segala urusannya dipermudahkan lebih-lebih lagi melibatkan g4ngguan dari makhIuk haIus.

Oh ni yang video belajar iImu siIat + iImu h1tam tu..

Asal aku dengar suara orang panggil ibu..

 

Sumber: TikTok @wan11@syed.muhammad.arif, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.