” Mak Jugak Yang Kena Tadah ” – Normah Damanhuri Buat Permohonan Maaf Di IG Bagi Pihak Anak.

Hiburan

Sejak dua hari lalu, kecoh di kalangan netizen selepas viral rakaman video tarian dan pakaian penari yang mencolok mata di dalam majlis persandingan anak pelakon senior Normah Damanhuri.

Lantas majlis resepsi melibatkan Ahyo Rosli yang juga merupakan seorang pelakon dan model bersama isteri mendapat kritikan pengguna media sosial.

Rata-ratanya memberi pendapat kesal terhadap perkara tersebut. Lalu, awal malam tadi, Normah menerusi Instagram telah berkongsi video pendek menyatakan rasa maaf buat semua peminat atas khilaf yang telah berlaku.

Assalamualaikum.. saya Normah Damanhuri menyusun sepuluh jari ingin memohon jutaan maaf diatas kekhilafan tentang majlis perkahwinan anakanda saya Ahya dan shahirah.. saya bagi pehak seluruh keluarga sekali lagi memohon maaf.. akan berhati2 selepas ini..dan ia nya tak akan berulang lagi.

Lalu, entri tersebut menerima ribuan komen pelbagai netizen. Mahal, Ahya dan kakaknya yang sinonim disapa Kak KM dilihat turut meninggalkan komen terhadap video berkenaan

Komen netizen yang kesal kerana anak yang menjemput penari tersebut tidak muncul meminta maaf

Setiap orang berhak memberikan pendapat kan? Apa pun, diharapkan apa yang berlaku sebagai pengajaran buat kita semua.

Sementara itu, dalam ramai yang mengkritik, ada juga yang memuji tindakan pelakon veteran itu yang tampil secara profesional memohon maaf secara terbuka.

Foto: Instagram Normah Damanhuri, Ahya Rosli & Kak KM