“Mane Video Angkat Nikah? Ke Kawin Tak Nikah”-Sajat Dakwa Beliau Telah Selamat Menikah Sekali Lafaz

Hiburan

Bukan korang je, admin pun terkejut bila tengok Sajat tiba-tiba kongsi gambar dia pakai busana pengantin serba ungu.

Ceritanya, hari Sabtu lepas, Sajat ada kongsikan beberapa video dia fitting baju pengantin dengan kapsyen menyuruh followers untuk doakan kebahagiaannya.

 

View this post on Instagram

 

doakan saya bahagia yer… amin🙏🏽 @mokkay_ @anggunpeteranabridalhouse

A post shared by NURSAJAT (@nursajadiah) on

Kemudian, pada tengah malam Sabtu, Sajat muat naik IG story seperti menunjukkan dia sudah bernikah dengan sekali lafaz dan gambar hantarannya. Ish betul ke ni?

“X penting jantina, yang penting hati yg baik guys”

“Tunjuklah video nikah malam tadi klu betul”

Semalam, Sajat kongsikan pula gambar solo dia berpakaian pengantin dengan kapsyen “Hari bahagia”.

 

View this post on Instagram

 

hari bahagia ❤️👸🏼

A post shared by NURSAJAT (@nursajadiah) on

Uish, cantik sungguh… Gambarnya ini mendapat pelbagai reaksi dari netizen, ada yang tumpang gembira dan ada juga yang tak percaya.

Tak cukup dengan tu, Sajat turut buat live di IG-nya, dan dah tentunya topik yang dibincangkan adalah pernikahan Sajat dengan lelaki misteri ini.

Menurut Sajat, perkahwinannya ini dibuat kecik-kecik je. Korang boleh tengok Sajat punya jawapan tentang ‘pernikahan’ dia dalam video kat bawah ni.

 

“Kita tak nak tunjuk suami kita, yang penting halal”

 

“Tak semestinya kahwin terus mengandung”

 

Admin tak tahulah sejauh mana benarnya Sajat ni dah bernikah. Kita tunggu je lah update seterusnya dari Sajat ya?

Sumber : Lobak Merah