“Mesti Menyesal Joong-ki “- Lepas Geram Lepas Bercerai, Song Hye Kyo Tampil Elegan & S3ksi.

Hiburan

Seperti semua tahu, bintang drama Korea kegemaran ramai, Song Hye Kyo dan Song Joong-ki dilaporkan telah sah bercer@i 22 Julai lalu.

 

Percer@ian pelakon utama drama terkenal Descendant of The Sun ini telah membuatkan ramai fans dorang sed1h dan ada yang sampai menang1s-nang1s. Uhuhu! Kesian korang ye…

Tapi nampaknya Song Kye Kyo tak bersedih lama. Dia bangkit dan kembali ‘pasang bad@n’ semasa kemunculannya di Monaco baru-baru ni, lapor Soompi

Tampil elegan dalam majlis dinner barang kemas di Monaco 

Pada 25 Julai lepas, beberapa foto Song Hye Kyo telah dimuat naik berkaitan satu event dinner barang kemas Chaumet yang dihadirinya di Monaco sebagai duta dari Asia.

Menerusi foto-foto tersebut, Song Hye Kyo dilihat memang betul-betul berubah dari segi gaya dan penampilan apabila kelihatan elegan dan s3ksi sepanjang majlis tersebut diadakan.

Seperti semua tahu, bintang drama Korea kegemaran ramai, Song Hye Kyo dan Song Joong-ki dilaporkan telah sah bercer@i 22 Julai lalu.

 

Percer@ian pelakon utama drama terkenal Descendant of The Sun ini telah membuatkan ramai fans dorang sed1h dan ada yang sampai menang1s-nang1s. Uhuhu! Kesian korang ye…

Tapi nampaknya Song Kye Kyo tak bersedih lama. Dia bangkit dan kembali ‘pasang bad@n’ semasa kemunculannya di Monaco baru-baru ni, lapor Soompi

Tampil elegan dalam majlis dinner barang kemas di Monaco 

Pada 25 Julai lepas, beberapa foto Song Hye Kyo telah dimuat naik berkaitan satu event dinner barang kemas Chaumet yang dihadirinya di Monaco sebagai duta dari Asia.

Menerusi foto-foto tersebut, Song Hye Kyo dilihat memang betul-betul berubah dari segi gaya dan penampilan apabila kelihatan elegan dan s3ksi sepanjang majlis tersebut diadakan.


 

Dress dan barang kemas yang menawan naikkan aura jelita Hye Kyo 

Pemilihan dress dan barang kemas yang dipakainya pada malam itu memang telah menaikkan aura kejelitaannya yang berjaya memukau hadirin yang hadir pada malam tersebut.

Tengoklah mekap Hye Kyo tu. Nampak garang tapi menawan sangat! 


 

“Mudahan Joong-ki menyesal cer@ikan Hye Kyo” – Netizen

Rata-rata netizen memang memuji penampilan terbaru Hye Kyo selepas ceraii ini. Ada juga yang berharap bekas suami pelakon wanita itu menyes4l sebab cer@ikan wanita secantik Hye Kyo. Dah cantik, pandai berlakon dan kaya pun kena tinggal dengan suami kan? Haish tak fahamlah! 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Kredit: Lobakmerah