(Video) ‘S4bar & Pekakkan TeIinga’- 7 Tahun Orang Mengata, Pasangan Men4ngis Bakal Sambvt Zvriat Pertama

Setiap pasangan yang sudah berkahwin pasti mempunyai keinginan untuk memiliki c4haya mata. Namun bukan semua pasangan dimvrahkan rezeki memiliki zvriat. Ada di antara mereka sudah bertahun-tahun mendirikan rumah tangga, tetapi masih menanti kehadiran c4haya mata.

Begitulah juga yang dilalui oleh pasangan suami isteri ini apabila menerima berita gembira selepas 7 tahun menanti kehadiran c4haya mata.

Penantian selama 7 tahun

Berita gembira itu dik0ngsikan menerusi beberapa video yang dimuat naik di akaun TikTok, Cik Vee. Dalam video tersebut, wanita ini membuat kejvtan kepada suaminya dengan menunjukkan kepvtusan p0sitif dari pr3gn4ncy test.

Tidak dapat men4han seb4k, lelaki ini mengaIirkan air mata tapi dalam masa yang sama dia sangat gembira dan bersyukvr dengan rezeki yang diberikan.

Difahamkan, pasangan ini sudah 7 tahun menanti zur1at pertama mereka iaitu sejak dari tahun 2013 lagi tetapi tahun ini mereka dikhabarkan dengan berita gembira.

Ini kisah kami. Penantian 2013 hingga 2021. Macam-macam soalan dan mvlut orang dih4dap selama ini. S4bar dan tuIikan teIinga sahaja. Pah1t itu hanya Tuhan yang tahu.

Dalam video lain, wanita ini kemudian pergi ke klinik untuk mendapatkan pengesahan d0ktor. Semasa imb4san dilakukan, jelas kelihatan jan1n dalam kandvngannya. Siapa sangka, penantian 7 tahun berakhir dengan satu perkara yang sangat berharga.

Hadiah paling berharga

Disebalik dvka bertvkar jadi senyvman dan tawa bahagia

 

Sumber: Cik Vee, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.