Muat Naik Video TikTok, Netizen Puji Kecantikan Anak Eizlan Yusof

Hiburan

Umum mengethaui Hasil perkahwinannya Eizlan Yuosof dengan bekas isteri, Vie Shantie, Eizlan dikurniakan tiga orang anak iaitu Vie Zaara, Zareef Yusof dan Vie Zaalia .

This image has an empty alt attribute; its file name is viezar4.png

Bercerita mengenai hubungannya dengan anak-anak, Eizlan memberitahu dia sangat rapat dengan mereka meskipun sudah berpisah dengan Vie Shantie sejak tiga tahun lalu.

This image has an empty alt attribute; its file name is viera5.png

“Meskipun anak-anak saya di bawah jagaan penuh bekas isteri saya, tetapi saya dengan anak-anak memang sangat rapat dan tiada masalah untuk berjumpa.

“Kami kerap berjumpa kerana saya akan mengambil mereka bila-bila masa sahaja yang saya suka untuk luang masa bersama mereka.

“Saya rasa mereka sudah mula faham dengan apa yang berlaku antara saya dan bekas isteri, namun ia seolah-olah tidak menjadi masalah kepada mereka,” katanya lagi.

This image has an empty alt attribute; its file name is viezara.png

Terbaru Eizlan yusof ada berkongsi sebuah video tiktok bersama anak beliau yang bernama Vie Zaara yang di muatnaik di facebook page rotikaya

Apa yang menarik perhatian adalah  kecantikkan anak dara sulungnya Vie Zaara sehingga ada yang ingin menjadikan bakal isteri atau jodoh mereka.

Rata-rata netizen memuji kecantikkan dan ke’handsome’an anak beranak ini

La….jodoh aku tgh sekolah lg rupa nya..patut la umr aku dah 30 tk kahwin2 lg

Bukan sahaja cantik, malah bijak 

This image has an empty alt attribute; its file name is viezar3.png

Sumber Video FB rotikaya/ /IG VieShantie /Teks oleh gviral.club