Nabila Huda Kegvguran Lagi Buat Kali Ke 2- “Kenapa Susah Sangat, Bila Kita Nak”

Hiburan Keluarga Tempatan

Pelakon Nabila Huda berkongsi khabar duka b4yi yang dikandungnya gvgur kali kedua pada Isnin.

Dedah Nabila, dia mengalami pend4rahan sebelum disahkan kegvguran.

“Saya rasa kalian perlu tahu apa yang berlaku pada saya sejak dua hari lepas. Saya kegvguran lagi buat kali kedua.

“Masa pertama kali tahu saya bleeding, saya sangat d0wn. Semalam saya cuba untuk memulihkan semula perasaan itu.

“Sejujurnya, saya nak sangat ada anak. Terlalu nak sangat. Keinginan untuk ada anak tu nak sangat.

“Apabila doktor sahkan saya ha4mil, saya sangat teruja tapi pada masa sama par4n0id. Saya ris4u tiba-tiba ‘dia’ tiada atau ‘dia’ jatvh atau ‘dia’ tak ada kat dalam tu (rahim),” katanya menerusi sep0tong video yang dimuat naik di Instagram Stories pada Rabu.

Nabila yang merupakan salah satu juri The Masked Singer Malaysia yang kini hangat ditayangkan di Astro Warna setiap Jumaat pukul 9 malam mengatakan dirinya stabil dan akur dengan ujian tersebut.

“Tapi saya percaya, tak ada rezeki lagi. Saya cuma kas1han pada suami saya. Lama dia tunggu. Kenapa susah sangat? Bila kita nak sangat, teringin sangat….

“Jangan b1mbang, saya ada di rumah. Semalam seharian fikir… S4kit rasanya…,” tambahnya.

Nabila yang mendirikan rumah tangga bersama Mohd Izwan sejak Disember 2015 pernah kegvguran pada April tahun lalu.

Menerusi perkahwinan pertama, Nabila dikurniakan seorang anak perempuan, Keisha Laila yang berusia 10 tahun.

Antara komen-komen peminat

cahaya_keceriaan – Is ok… Sy doakan ada rezeki bby lagi utk abil… 💕💕💕💕

mdtero_ – Stay strong kak & maaf jika nasihat yang saya akan berikan ni menguris hati sape2, cuba akak ubah cara berpakaian maybe lebihkan baju yang sopan2 sedikit, ubah niat, ubah diri kita ke arah lebih baik maybe, banyak berdoa, saya doakan dikurniakan zuriat yg soleh & solehah😊

intanshafinaismail – be strong kak abil ❤️💪

fatehah_izzati – Semoga kuat kakak. InshaaAllah suatu hari nanti kakak akan dapat juga baby yang cantik/handsome, sihat dan baik seperti yg kakak dan suami nak. You are strong 💪🏼 ❤️
1hReply

byftnadrna_ – be strong❤️❤️

syafierasalleh – Semoga Allah hadirkan rezeki zuriat pade abil pada waktu dan ketika yg tepat Allahumma Aamiin Ya Mujib 🥰 i feel u sis 💕

syuhadarramli – Be strong sis….❤️❤️❤️inshaa allah one day sis ada baby bru nt…insha allah berusaha dn berdoa..😍😍😍

syaa_qieto – be strong kak!! didoakan smoga rezki akak n abg mendapat zuriat, dimakbulkan allah. smoga dpermudahkan urusan akak & abg. didoakan ape yg akak & abg hajati, dkurniakan allah disamping keberkatan & dlindungi slalu oleh Allah. aamiin ya rabbal al aamiin. sabar & kuat yea kak!! redha & tabah menjalani takdir Allah. love you kak!! 💋

Sumber: Gempak, Instagram Kupu-kupu

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.