Nampak Lebih Muda, Penampilan Terbaru Jihan Bertudung Bawal, Semoga Terus Istiqamah.

Hiburan

Baru-baru ini kecoh BEBERAPA foto penampilan terbaharu pengacara Jihan Muse yang dimuat naik menerusi laman Instagramnya menarik perhatian netizen dan yang paling terbaru Jihan berkongsi gambar pakai bawal dan tanpa mekap.. fuhh lawa

Jihan atau nama sebenarnya Nur Jihan Musa, 36, berkongsi beberapa keping foto dia memakai tudung bawal mencuri perhatian ramai di media sosial.

“alhamdulillah rezeki hari  ni…. nak g beli gormg pishang jap sebelum bonda off ti recording…”

 

“Hari ni kita buat tour kat Avisena Women’s & Children’s ..”

 

“I Can See Your Voice Malaysia kembali lagi…”

 

Rata-rata pengikut di laman sosial memuji kecantikan Jihan memakai tudung dan mendoakan agar pengacara Bintang Minggu Ini untuk terus istiqamah dengan penampilan itu.

“Alhamdulillah. Semoga terus istiqamah. Biar terpaksa membuat sesuatu perkara yang baik tu daripada tidak membuat langsung. Lama-lama yang terpaksa tu yang akan jadi biasa. Semoga dipermudahkan segala urusan.

“Amboi makin cantik dan berseri-seri Jihan pakai bawal”.

“memang nampak muda tapi dah macam iras muka nabil girl version..”

“makin berseri walau tanpa mekap…natural”

“cantik jihan pakai tudung…semoga berkekalan.. “

“suka tengok jihanmuse mcmni”.

“kak jihanmuse nampak macam budak sekolah lepas pakai tudung..mudaaa..comelllllll”.

 

Sumber : ig jihanmuse / sweetnutella