(Video) Nourul Wahab terkejvt terima g4ngguan s3ksual ketika sedang ‘live IG’ – “Orang tengah sibuk… ada yang call tunjuk anv!”

Hiburan

SEDANG sibuk melakukan aktiviti senaman sambil bersiaran langsung di Instagram, penyanyi Nourul Wahab tiba-tiba diganggu oleh seorang lelaki tidak dikenalinya menerusi panggilan telefon.

“Apa yang mengejutkan, lelaki berkenaan membuat panggilan video dan menunjukkan aksi tidak senonoh dan memalukan kepada penyanyi itu tanpa sebarang perasaan malu.

Nourul atau nama sebenarnya Nourul Huda Abdul Wahab, 41, yang ketika itu masih ‘live’ di Instagram berkongsi video lucah dan aksi onani individu tersebut kepada pengikutnya.Kata Nourul, dia kecewa dengan mentaliti segelintir masyarakat yang biadab dan dianggap sebagai tidak berfikiran waras.Nourul terkejvt apabila terima ganggvan s3ksual.

“Minta maaf kalau ada part video ini menganggu ketenteraman awam.

“Orang tengah sibuk buat live ada yang call tengah me***cap. Kami tunjuk live sebab dia nak perhatian. Ambil nombor dia dan sebarkan… beritahu mak bapa dia kurang ajar!,” ujarnya.

Itulah penyakit orang kita, nak ditegur tak boleh terima!

NOURUL WAHAB

PENYANYI

Dalam pada itu, penyanyi lagu Keliru ini juga sedih apabila kebanyakan yang melakukan perkara jijik ini adalah golongan anak-anak muda.

Dia turut berasa simpati terhadap ibu bapa yang gagal mendidik anak-anak mereka sehingga berkelakuan seperti itu.

“Semua rakyat Malaysia tengok orang jahat ni, kami live IG eloklah tunjuk anv sendiri.

“Itulah penyakit orang kita, kita tegur tak boleh terima. Mereka suka letak kita bawah tapak kaki.

“Paling sedih kebanyakan mereka ini anak-anak muda, kasihan mak bapa kalau tahu. Saya ada dua anak lelaki harapnya tak macam tu” ujarnya.

Rata-rata netizen turut terkejvt dan meminta penyanyi berkenaan untuk membuat laporan polis berikutan sudah dianggap sebagai ganggvan s3ksual.

“Buat report polis, jangan dibiarkan. Ini sudah dikira ganggvan s3ksual dan ada bukti!” ujar netizen.

 

Sumber: mStar

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.