Posmen m4ut kemal4ngan masa kerja, isteri tunggu masa nak bers4lin anak pertama

Sejak tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) dilaksanakan, golongan yang bekerja dalam bidang perkhidmatan khususnya seperti posmen, masih lagi meneruskan tugas seperti biasa.

Bagaimanapun, mal4ng buat seorang posmen ini apabila dia terb4bit dalam kemal4ngan jalan raya ketika sedang menjalankan tugasnya mengambil dan menghantar barang pelanggan.

Posmen m4ut kemal4ngan

Menerusi perk0ngsian yang dibuat di Facebook Bandar Baru Bangi Online Community, m4ngsa dikenali sebagai Muhammad Radzi yang bertugas di POSLaju Bandar Baru Bangi.

Isteri tunggu masa nak bers4lin

Menerusi salah satu komen, dikatakan isteri mangsa Nur Azura Abdullah kini sedang s4rat ham1l dan hanya menanti masa untuk bersal1n anak pertama mereka.

Salam t4kziah keluarga arw4h

Di ruangan komen, netizen memenuhi ucapan t4kziah dan berd0a agar arw4h ditempatkan dalam kalangan hamba Allah SWT yang beriman.

Semoga isterinya tab4h

Jasamu cukup besar saudara

Semoga ahli keluarga mangsa tab4h dan s4bar meneriman berita keh1langan ini serta diharapkan segala urusan mereka dipermudahkan.

 

Sumber: Muhammad Radzi, Nur Azura Abdullah ,Bandar Baru Bangi Online Community, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf