“Pukul 2 Pagi Call , Suami Aku Off HP kau mer0yan “- Fatin Afeefa Masih Kacau Suami Orang Lagi.

Hiburan

Pasti ramai masih ingat lagi kontroversi terpalit Fatin Afeefa yang didakwa menjalinkan hvbungan dengan suami orang. Bagaimanapun, isu tersebut senyap selepas Fatin menafikan sekeras-kerasnnya dakw4an tersebut.

Nampaknya Fatin sekali lagi didakwa mengganggu suami orang, yang juga merupakan lelaki sama pernah dikaitkan dengan k0ntroversi terdahulu apabila isteri kepada lelaki berkenaan membuat pendedahan di laman Twitter.

Wanita yang menggunakan nama Mag itu mendakwa Fatin tidak pernah berhenti menggangu suaminya. dan masih hangat memadu asm4ra. Malah, dakwa wanita itu lagi Fatin tidak berhenti untuk menghancurkan rumah tangga mereka

 

Wanita itu menyifatkan Fatin seorang yang ‘kuat mengvgut’ kerana pernah mengatakan mahu membvnoh bunvh diri sekiranya suaminya itu tidak menjawab panggilan telefon. Tidak cukup setakat itu, wanita itu turut memuat naik bukti perbualan Fatin bersama suaminya.

Tidak pasti bila agaknya kontroversi ramp4s suami orang ini akan berakhir. Apa pun diharap Fatin dapat tampil memberikan penjelasan disebalik pendedahan ini dan perkara tersebut dapat diselesaikan secara baik.

sumber : rotikaya