‘Resume’ Doktor Muda Cari Cal0n Isteri Tarik Perhatian

Foto: Ohbulan

Kreatif dan unik! Itu yang boleh digambarkan terhadap tind4kan seorang jejaka, Naquib Hasief, yang membuat ‘resume’ lengkap bagi mencari pasangan sehidup semat1nya.

Beliau menggunakan platform media sosial di Twitter, untuk mencari bakal calon isteri dan turut meletakkan beberapa syarat yang perlu diikuti sebelum layak menjadi isterinya.

Resume lengkap


Foto: Naquib

Posting Naquib di Twitter yang berjaya meraih 4.7k retweet dan 5.3k like daripada orang ramai. Walaupun terbuka dengan bakal jod0hnya nanti namun Naquib tetap meletakkan beberapa kriteria yang perlu diikuti untuk layak mendapatkan jawatan tersebut.

Antara syarat yang diletakkan ialah wanita tersebut mestilah mempunyai pelajaran yang tinggi, matang dan sopan santun. Naquib turut menjelaskan bahawa bakal isterinya hanya perlu gelak 24/7 dengan lawak yang diberikan dan akan dibawa untuk berjumpa keluarganya.

Menerusi resume itu juga, Naquib telah menjelaskan dengan terperinci mengenai minatnya, kelebihan dan keburvkannya supaya bakal jod0hnya dapat tahu serba sedikit mengenainya. Lebih menakjubkan apabila beliau turut meletakkan honest review dari ahli keluarga, dan rakan terdekat mengenai sifat peribadinya.

Slide DM kalau berminat

Foto: Naquib

Naquib turut menjelaskan sesiapa yang berminat boleh direct message kepadanya di Twitter untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai jawatan yang ditawarkan ini. Beliau bersedia untuk menjawab segala persoalan yang bakal ditanya kepadanya.

Jika anda berminat untuk menjadi isteri kepada Naquib bolehlah cuba, mana tahu Naquib bakal calon suami anda.

 

Sumber: Naquib, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf