BeI4sah Isteri H4miI Sampai K0ma, Svspek ‘Kant0i’ Dah Kahwin 4 Di Mahk4mah..

Awal Mei lalu, seorang wanita dimasukkan ke hospital selepas ced.3ra p4.rah dipercayai akibat dipv.kul suami sendiri.

M4.ngsa yang merupakan kak1tangan awam mengalami keced.3raan di kepaIa selain r4hang, tu.Iang beIa.kang serta rv.suk ret4k.

Meng4ku tak bersaIah

Terkini, selepas seminggu dice.kvp polis lelaki kej.4m yang memv.kul isteri ketiganya sehingga k0.ma did4kwa di Mahk4mah Se$yen Johor Bahru hari ini.

Menurut laporan Harian Metro, namun Rosmaini Abd Raof meng.4ku tidak bersaIah selepas pertv.duhan dibacakan iaitu sengaja menyebabkan keced.3raan terhadap m4.ngsa Jahidah Nordin@Sylvester.

Mengikut lap0ran, tertv.duh did4kwa meIakukan kesa.Iahan tersebut di sebuah pangsapvri di Jalan Tani, Kampung Aman, Larkin pada 6 pagi, 4 Mei lalu.

Lelaki beristeri tiga tak mengaku pukul isteri muda - Utusan Digital

Bagi memberi pengajaran kepada masyarakat, T1mbalan Pend4kwa Raya Nur Sulehan Abd Rahman mem0hon mahk.4mah mengenakan jam.1nan sebanyak RM30,000.

Mencari rez3ki sebagai peniaga, tertv.duh berusia 38 tahun yang tidak diwak1li peguam mer.4yu jam1.nan terhadapnya dikv.rangkan kerana men4ng.gung tiga isteri dan tujuh anak.

Berikutan itu, Hak1m V M Mabel Sheela menetapkan sebanyak RM7,000 dengan dua penja.m1n selain tertv.duh diminta meIa.por diri di balai polis berhampiran serta di.4rahkan tidak mengg4.nggu m4.ngsa.

Hakim menetapkan sebv.tan semula kes pada 25 Julai depan dengan sias4tan mengikut S3ksyen 325 K4nun Kes3ksaan dan boleh dihv.kum mengikut S3ksyen 326A k4nun sama yang mempervntukkan hvk.uman pen.j4ra maks1mum 14 tahun serta boleh juga dikenakan d3nda.

Menerusi laman Facebook, adik kepada m4ngsa iaitu Fauziah Nordin memu4t naik beberapa p0s.ting selepas membaca peng4.kuan tidak bersaIah oleh tertv.duh.

Berapa ramai bini dia sebenarnya?

Mahk4mah dunia kau boleh la men1pu..

Isteri-isteri yang lain sila muncuI..

Terdahvlu, Rosmaini disy4ki melakukan perbvatan tersebut di sebuah pangsapuri di Larkin, pada 4 Mei lalu sehingga m4ngsa yang ham1l empat minggu masih belum sed4rkan diri akibat keced3raan p4rah di beberapa bahag1an fiz1kal.

 

Sumber: Harian Metro (Mohamed Farid Noh) , Facebook Fauziah Nordin , OMM,, Ohmedia

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf