“Saya Pernah DM Chef Adam Bertanya Resepi , Arwah Faziani Pula Hadir Konsert Tour Saya di Indonesia “- Datuk Siti Nurhaliza

Hiburan

Semalam kita kejutkan dengan berita kematian pengasas produk kecantikan Dnars Skincare, Faziani Rohban Ahmad selepas terlibat dalam kemalangan di Thailand.

Sekali lagi rakyat Malaysia menerima berita sayu kehilangan seorang chef selebriti Adam Mahamed Ismail, 29, atau lebih dikenali sebagai Adamdidam meninggal  akibat jangkitan paru-paru pagi tadi.

Dua berita kematian ini dirasai oleh semua bahkan selebriti turut berkongsi rasa di atas kehilangan 2 figura ini. Tidak kurang Dato Siti Nurhaliza menitipkan rasa di laman IGnya ..

Salam Takziah buat kedua keluarga insan yang saya kenal dari jauh.. Keduanya sangat istimewa sehingga Allah SWT mengambil mereka di bulan yang sungguh mulia ini.. Arwah @faziani_rohban pernah pergi ke konsert tour saya di Indonesia & Arwah @adamdidampernah saya berhubung melalui DM untuk bertanya soal resepi masakannya.. Semoga Keduanya di tempatkan bersama insan terpilih di sana.. aamin ya rabb

Arwah bersama keluarga menghadiri konsert tour Dato Siti di Indonesia

 

View this post on Instagram

 

Bila jumpa Ocha @itsrossa910 & @ani2medy ❤️ di Konsert @ctdk . .

A post shared by Faziani Rohban (@faziani_rohban) on

Tiket Malaysia dah sold out…

Arwah adam suka melayan kanak-kanak

Bersama kita sedekahkah doa dan fatihah kepada mereka dan semoga seluruh keluarga di beri ketabahan hati atas kehilangan ini.

sumber : IG ctdk