‘Saya Taknak Cincin, Saya Nak Awak’ – Kekasih Sempat Kirim 2 Bentuk Cincin Sebelum Menghadap Ilahi.

Seorang gadis menerusi laman twitternya berkongsi kisah sedih menerima bungkusan barang dari abang kepada kekasihnya. Namun, apa yang menyedihkan tuan empunya badan sudah meninggal dunia selepas kereta dinaikinya bertembung dengan lori. Perkongsian ini undang sebak ramai netizen yang rata-ratanya memberi kata-kata semangat buat gadis ini.

Parcel sampai tapi..

Lebih 7 retweet, perkongsian gadis ini undang sebak netizen. Tak dapat bayangkan bagaimana perasaan wanita ini menerima bungkusan yang mengandungi dua bentuk cincin sedangkan kekasihnya itu sudah pergi menghadap Illahi.

Saya taknak cincin

Dua hari lepas, tragedi menimpa arwah disiarkan di laman Harian Metro. Pada kejadian 4 petang itu, arwah maut selepas kereta yang dinaiki bertembung dengan treler

Kereta arwah dipercayai memasuki laluan bertentangan dan merempuh treler di hadapan akibat hilang kawalan lalu tercampak ke dalam longkang. Mangsa yang tersepit dalam kenderaan disahkan maut di lokasi.

Saya tahu awak kuat

 

Rehatlah puas puas sayang

Arwah ngadu nak makan mee sedap dan pizza

Sementara itu, kawan arwah juga berkongsi detik terakhir bersama arwah dimana dia tak boleh tidur dan teringin makan mee sedap. Sedihnya ‘:(

Sumber : Ayidayuyu

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf