(Video) Gvdang ‘Kereta P0tong’ Sebelah DUKE Terb4kar. Asap TebaI, Api Marak Dan Ada Bunyi Letvpan

Sebentar tadi dilaporkan berlaku satu keb4karan besar di tengah ibu kota. Rata-rata w4rganet berk0ngsi r4kaman dan foto keb4karan di laman media sosial.

Berdasarkan laporan daripada pihak Bomba dan PenyeIamat, kejadian ini berlaku kira-kira jam 5.50 petang tadi.

Difahamkan, kedai bengkel barangan kenderaan terpakai Suzuka Autoparts hangvs dijiIat api marak. Kejadian ini berlaku di kawasan Segambut berdekat lebuhraya DUKE.

Thick smoke covers KL with fire in Segambut | Free Malaysia Today (FMT)

Menerusi video yang dik0ngsikan ini menunjukkan keadaan kawasan tersebut, api yang sangat m4rak dan bunyi letvpan didengari daripada dalam bengkel tersebut. Bagaimanapun, beberapa pasukan Bomba telah datang untuk mem4dam keb4karan yang berlaku.

VIDEO) Kebakaran di Segambut, asap tebal selubungi KL | Free Malaysia Today (FMT)

Justeru itu, menurut orang awam yang berada di kawasan tersebut memaklumkan bahawa api sudah berhenti mereb4k namun asap tebal dan letvpan masih berlaku.

Usaha gigih anggota Bomba sudah berjaya memasuki kawasan bangunan tersebut untuk mem4damkan keb4karan.

Menurut laporan Info Trafik memaklumkan keb4karan tersebut mengakibatkan trafik sesak dari Jalan Loke Yew sehingga lokasi di Jalan Kuching.

Sumber: Siakap Keli, Twitter

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.