“Itu suara bini kau men4ngis”- IG Shuk Diser4ng Ntizen Selepas Isteri Ded4h Dia Kembali Cvrang

Episod pergolakan rumah tangga Shuk Sahar kembali ‘p4nas’ apabila isterinya dipercayai mended4hkan Shuk kembali bermain kayu tiga.

Menerusi beberapa posting dimuat naik di Intagramnya, isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah mended4hkan suaminya itu masih menjalinkan hubungan dengan wanita sama yakni Fara Salleh.

Kau tak balik duduk rumah betina ni

“Selama ni aku diam dah s4bar dan bert4han. Diam demi menjaga a1b suami.

“Tapi semakin lama diam diorang semakin menyak1tkan hati. Satu sibuk mengejar bujang, yang bujang tak sed4r diri buktikan dia tak bers4lah dan tak ganggu rumah tangga orang,” katanya.

Jelas Rossalennah lagi, dia juga bert1ndak menerj4h ke rumah Fara untuk meminta suaminya pulang ke rumah, namun terpaksa bered4r dengan h4mpa.

“Allah tu maha adil naluri isteri tak pernah s4lah. Aku dah mer4yu men4ngis depan pintu minta belas kas1han, kau us1r aku.

Jelas Rossa lagi, dia juga bertindak menerj4h ke rumah Fara untuk meminta suaminya pulang ke rumah, namun terpaksa beredar dengan h4mpa.

“Shuk bercakap melalui fon fara kta xnak kluar.. selagi ak ada.. apa jdi dia xkan kluar.. bygkn la apa perasaan aku .. ak x pernah sesed1h ini.. sesak1t ini .. ak dah cukup pend4m mcm2..

“Allahukabar.. bila Allah menghendaki akan sesuatu tiada siapa dpt halang.. ak dah mer4yu men4ngis depan pintu minta belas kas1han dgn kau farah.. kau us1r aku.. kau c4mpak kasut shuk depn ak suru bawa balik..

“Apa d0sa ak kamu but mcm ni.. ak ada anak2 ak perlu jaga.. kau c4nang ak sana sini.. kau pers3ndakan aku.. dan kau @shuk_hotfm kau setiap hari balik men1pu dgn aku.. kau buat ak dgn anak2 mcm xda perasaan..

“Aku dah melvtut mer4yu dgn kau tolong balik pda kmi.. sayang kmi.. tp apa yg kau buat mlm ni.. apa yg kau buat slama ni..

“Aku sayangg kau dgn anak2 ak x sanggup berp1sah.. tapi kau h4ncurln aku hari demi hari.. kau tpu aku.. ak dah puass sgt men4ngis..

“Kaki kau pun ak dah c1um @shuk_hotfm minta ampun spy kau balik la dgn aku dan anak2.. esok2 nya kau buat lagi.. kau buat lagi .. dah xda rasa bersalh pun dlm diri kau,”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOUNDER ROSSA SHOP (@rossa.sera)

“Dan kau @shuk_hotfm trima kasih dah tinggalkn aku dengn anak2.. ak dah bert4han smp saat ni.. menutup segala celah yg bvruk demi masa depan anak2..

“Tp hari demi hari.. kau buang aku dgn anak2.. kau biarkan aku kena m4ki h4mun dgn bet1na ni slama ni..

“Aku suruh kau keluar , kau x kluar.. kau x balik duduk rumah betina ni.. ak di halau mcm org xda marvah dan h4rga diri..

“Suami aku ada dalam rumah ni.. ak dah suru buka utk cek tp ak d halau.. kasit shuk pergi kerja pagi tadi..

“Malam ni perjalanan ku jauhh sgt.. org tido tapi ak bekliaran cari laki aku d mana.. jgn cakap ak buka a1b lagi.. sbb bila ak smpn drg makin selesa sgt tgk ak mcm org b0doh.” katanya.

Anda boleh lihat antara luahan tersebut di bawah.

Pada masa sama Gempak cuba menghubungi Shuk sendiri untuk mendapatkan penjelasan lanjut.

Terdahulu, Shuk sebelum ini pernah dikaitkan dengan Fara sekitar Julai tahun lalu.

Walaubagaimanapun, ketika itu perlakuan cvrang Shuk sudah diketahui oleh isterinya dan Rossalennah dikatakan pernah berbincang secara baik dengan Fara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOUNDER ROSSA SHOP (@rossa.sera)

Difahamkan juga, Fara sebelum ini pernah terlibat dalam kontr0versi selepas didakwa dipvkul bek4s kekasihnya iaitu penyanyi kumpulan Hyper Act, Kecik sekitar tahun 2017.

Untuk rekod, Shuk mendirikan rumah tangga dengan Rossalennah Natassyiah Asshaferah pada 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan.

Selalu dim4ki oleh sk4ndal Shuk

Dalam satu lagi perk0ngsian berbeza, Seraa turut mended4hkan yang dia selalu dim4ki dan dih1na oleh wanita tersebut. Malah dia turut memuat naik satu tangkap layar perbualan whatsapp diantaranya bersama perempuan tersebut.

Menerusi foto tersebut jelas wanita berkenaan seorang wanita yang bermulut l4ncang malah sanggup membahasakan Seraa dengan kata-kata m4kian dan n1sta.

“Aku selalu kena maki kena whatsapp, aku sudha cukup tabah, sudah cukup sabar.. tapi kau Shuk tak pernah hargai” tulis Sarah lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOUNDER ROSSA SHOP (@rossa.sera)

Malah Seraa turut berk0ngsi satu video dipercayai video lama dimana Shuk sedang bercakap dengan wanita tersebut menggunakan loud speaker membuktikan wanita berkenaan memang seorang yang k4sar bahasanya.

Malah menerusi video sama, wanita tersebut dilihat cuba mengvgut untuk melibatkan keluarga Shuk dan Seraa didalam hal berkenaan.

Netizen jadi ber4ng dan ser4ng IG Shuk

Satu demi satu pended4han yang dilakukan Sera menyebabkan orang ramai mula menjadi ber4ng dan terus menyer4ng akaun Instagram Shuk.

Memandangkan Shuk kebetulan ada membuat perk0ngsian di laman IGnya mengenai satu suara ‘misteri’ seolah seorang wanita men4ngis sewaktu dia sedang bersiaran live, netizen memabil peluang dengan melep4skan ger4m mereka pada ruangan komen tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@shuk_hotfm)

Itu suara bini kau men4ngis

Malah ada yang mengaitkan suara m1stik tersebut dengan isterinya dengan menyatakan ia adalah suara isterinya yang sedang men4ngis.

Kaki cvrang

D0a isteri terana1aya ni m4kbul

Perempuan mvlut pvaka tu kau pilih

Bawak-bawak ins4flah

Setakat artikel ini ditulis, Shuk belum lagi memberikan sebarang respon mengenai d4kwaan isterinya ini.

 

Sumber: Gempak, Buzzkini

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf