Siapakah Tunang Remy Ishak, Gadis Manis Yang Berjaya Menjadi Pujaan Hati Kanda Ini?

Nama penuhnya Roszaliza Yusof atau dikenali Ezza, merupakan seorang penggemar fesyen. Pada siapa yang follow Ezza di Instagram, dia selalu memuat naik gambar trend pemakaian terkini serta design kasut/heels yang terkini.

Seorang business woman berjaya

Screen Shot 2017-05-01 at 11.59.23 PM

Tidak hairan lah Ezza mempunyai perniagaan yang berlandaskan fesyen iaitu menjual kasut untuk kaum wanita. Ezza merupakan founder @2tomorrowmy. Anda boleh lihat kasut-kasut yang dijualnya sangat cantik dan trendy. Nak tahu lebih lanjut anda boleh check out di laman Instagram Ezza.

1.1

Rakan baik kepada Nad Zainal

This image has an empty alt attribute; its file name is eza5.png

Jika anda salah seorang followers Ezza di instagram, anda akan tahu bahawa mereka ni merupakan rakan baik dan sentiasa menyokong karier masing-masing. 

Screen Shot 2017-05-01 at 11.27.49 PM


Kini jadi tunangan kepada pelakon ‘hot’ tanah air

 

Screen Shot 2017-05-01 at 10.30.09 PM

Sama cantik, sama padan. Akhirnya 1 Mei merupakan tarikh yang mereka tidak akan lupa buat selamanya kerana tarikh itu merupakan detik bermulanya perjalanan mereka untuk mendirikan rumahtangga dan mulakan hidup bersama.

This image has an empty alt attribute; its file name is eza3.png

Remy Ishak lebih senang untuk tidak menceritakan lebih lanjut tentang berita pertunangannya itu tetapi kami pasti ramai yang gembira. Apa-apa pun kami doakan supaya pasangan ini hadapi fasa pertunangan dengan tenang dan seterusnya ke jinjang pelamin.

Screen Shot 2017-05-01 at 10.37.39 PM

 

 

 

Sumber: Instagram Ezza Yusof/ohbulan

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf