“Allah bagi rasa nikmat jadi ibu minggu lepas, tapi Dia ambil balik..” – Siti Elizad

Selepas menjalani proses raw4tan kesvburan in-vitro (IVF) dalam usaha memiliki cahaya mata, pelakon Siti Elizad Sharifuddin sempat merasai nikmat sebagai ibu hanya untuk seketika.

Berita sed1h tersebut dikongsi di laman Instagram miliknya yang memaklumkan kandvngan beliau tidak kuat selain mengalami pend4rahan minggu lalu.

 

View this post on Instagram

 

Allah bagi rasa nikmat jadi IBU tu minggu lepas . Tapi DIA ambil balik . Terjentik sungguh “ RASA “ itu . 😅 Dimaklumkan pregnant minggu lepas . Masyaallah dia punya happy tak tau nak kata , sbb dah lama menanti , tapi kandungan x kuat & bleeding . Tak tau nak gambarkan perasan mcm mana . 😊 Terduduk seketika . Tak mengapa, Inshaallah ada rezeki lain. Husnuzon, bersangka baik. I will never give up. I will always be positive & will keep on praying. See you again Doctor on January 2021. Thank you to those who been very supportive & keep praying for my ivf journey. P/s : Now nak makan macam2 setelah beberapa hari “ merajuk hati “ . Ada sesiapa nak belanja makan2 ? 😁 #elizadivfjourney #sakitnyatuhdisini #moveon #staypositive #trustinAllahplan #vroomvroom

A post shared by ELIZAD SHARIFUDDIN (@elizadsharifuddin) on

Allah bagi rasa nikmat jadi IBU tu minggu lepas. Tapi DIA ambil balik. Terjent1k sungguh “RASA” itu. Dimaklumkan pregn4nt minggu lepas.

“Masyaallah dia punya happy tak tau nak kata, sebab dah lama menanti tapi kandvngan tak kuat & bleeding. Tak tau nak gambarkan perasan macam mana. Terdvduk seketika,” luahnya.

Bagaimanapun, pelakon berusia 36 tahun itu reda dengan uj1an yang diberikan Allah SWT dan berharap akan memperoleh rezeki lain pada masa akan datang.

“Tak mengapa, Inshaallah ada rezeki lain. Husnuzon, bersangka baik. I will never g1ve up. I will always be positive & will keep on praying.

“See you again Doctor on January 2021. Thank you to those who been very supp0rtive & keep pr4ying for my IVF journey,” katanya.

Terdahulu, pemilik nama Siti Elizad Mohamad Sharifuddin itu mendirikan rumah tangga dengan Shamsul Baharin Rahman pada 11 Januari 2015.

 

Sumber: Siti Elizad, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.