” Tak Payah Lahh..” – Aksi Spontan Mira Filzah Marah Dapat Suprise Hari Jadi..Marah Pun Cute!

Siapa tidak mengenali pelakon  dan pengacara popular Mira Filzah yang semakin mendapat tempat di hati ramai peminat.

Pelbagai gos1p yang melanda pelakon comel ini. Sebelum ini Mira Filzah pernah dikaitkan dengan Zizan Razak namun kini dia dilihat digo1ipkan dengan Remy Ishak. Gandingannya bersama Remy Ishak dalam drama Pujaan Hati Kanda dan Lelaki Kiriman Tuhan mendapat tempat di hati netizen.

Keserasian yang terbentuk antara pelakon sama cantik sama padan, Mira Filzah dan juga Remy Ishak dalam lakonan sememangnya tidak dapat disembunyikan lagi.

Sebelum ini ramai tertanya-tanya apakah status hubungan Mira Filzah dengan Zizan Razak tetapi kini ramai tertanya-tanya tentang hubungan Mira Filzah dengan kanda pujaan ramai, Remy Ishak.

Baru-baru ini, Remy Ishak ada memuat naik gambarnya bersama Mira Filzah yang tampil sedondon di majlis Festival Filem Malaysia (FFM) Sabtu lalu. Ramai yang memuji kedua pelakon itu yang nampak sepadan bersama serta ramai mendoakan agar pasangan itu benar-benar bercinta.

 

Mira Filzah baru sahaja memasuki bulan kelahiran yang ke 26 tahun. Satu video yang telah dimuat naik di ig @mirafc.srwk meunjukkan aksi pontan Mira Filzah apabila mendapat kejutan ulang tahunnya yang ke-26 comel je.

VIDEO:

 

 

Ramai yang mengucapkan selamat hari jadi buat Mira Filzah dan mendoakannya.

 

Sumber: IG Mira Filzah, mirafc.srwk via soyalemon

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf