Takziah, Baru Di Masukkan Ke Hospital, Kini Ayah Dato Aliff Syukri Telah Pergi Selamanya.

Innalillahiwainnailaahirojiun.. salam takziah buat Dato @aliffsyukriterlajaklaris dan Datin @shahidadherbs atas pemergian ayah tercinta.. Semoga ditempatkan dikalangan org yang beriman.. Aamiin Ya Rabbal Al’Aamiin

Sumber: IG  dato aliffsyukri

Sebelum ini dilaporkan

Aliff Syukri bergegas ke kampung setelah mendengar berita kurang baik tentang bapanya. Difahamkan bapanya sebelum ini mengalami sesak nafas.

Setelah sampai di kampung, Aliff Syukri terus bawa bapanya ke hospital dan diberitahu yang ayahnya kena ser4ngan jantung stage 3 dan Paru2 penuh air.

Aliff juga menyatakan yang ayahnya memang jarang beritahu tentang masalah kesihatannya, mungkin tadak mahu orang risua mengenainya.

Mari kita sama-sama doakan keselamatannya, dan mudah-mudahanya semuanya selamat. Amin.

aliffsyukriterlajaklaris

doakan abah saya.. abah kena kuat saya tak puas berbakti pda abahsyukri byk d0sa dgn abah..

Ya Allah….abah saya dtg ke rumah kelmarin cakap sesak n4fas dah hampir 2minggu di kampung… .. x telefon x apa terus dia dtg…..lepas hantar ke hospital Dr cakap abah saya kena ser4ngan jantung stage 3 dan Paru2 penuh air….doakan segala nya dipermudahkan dan abah saya kembali sihat dah 2minggu s4kit katanya tapi dia kata ingat biasa2 je…..dia kalau boleh mmg x nak susahkab anak tapi kadang2 sikap dia tu membahayakan nyawa dia senyap sahaja di kampung dan bila saya tngok pelik saya bawa terus gi cekup di hospital..dan trus masuk icu anak2 abah cuba buat yg terbaik….. kalau tak cepat mungkin akan jadi sebaliknya….doa yg terbaik…

Kredit:VanilaKismis / monyethijau / limaumadu

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf