TerIelap lepas mener4n, wanita usia 16 tahun k0ngsi kisah bersaIin anak pertama

Trend kahwin muda dilihat sudah menjadi kebiasaan pada masa sekarang. Jadi, tidak peIiklah andai pelajar yang masih bersekolah sudah mendirikan rumah tangga walaupun usia dibawah 18 tahun.

Namun, jika sudah j0doh dan suka sama suka, perkara baik sebegitu rasanya tidak perlulah dipersuIitkan dan sebagai ibu bapa, merestui pilihan mereka adalah jalan terbaik.

BersaIin anak pertama di usia 16 tahun

Hal ini samalah seperti yang dilalui seorang wanita apabila pernah tular di media sosial kerana melangsungkan pern1kahan dengan jejaka pilihan di usia 16 tahun.

Kali ini, wanita yang menggunakan nama akaun @_syasyaadira sekali lagi viral apabila memuat naik m0men ketika menahan sak1t hendak bersaIin anak pertamanya pada usia tersebut.

Suami setia teman disisi

Menurutnya, bukan mudah untuk seorang wanita yang masih muda menghadapi sak1t sebelum bersaIin sehingga jam 4 pagi dan perlu meneran b4yi keluar walaupun tenaga ketika itu tinggal sedikit.

Namun, disebabkan suaminya setia menemani di sisi dan sangat memberi sokongan, dia akhirnya berjaya meIahirkan anak pertama di usia yang cukup muda.

Pesan hargai isteri

Pern1kahannya yang sudah pun menjangkau usia 4 tahun dan dikurniakan 2 orang anak ini terus bahagia dan dia sangat bersyukur mempunyai suami yang cukup sempurna untuknya.

Disamping itu, @_syasyaadira juga sempat menitipkan pesanan kepada warganet supaya terus menghargai isteri kerana perjuangan wanita tersebut cukup besar memandangkan perlu berk0rban ny4wa untuk meIahirkan zur1at tersayang.

Suami pun sama men4ngis

Sehvbungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan memvji tindakan suami kepada wanita itu yang setia menemani isteri yang sedang sakit hendak bersaIin.

Kebanyakkan mereka yang men1nggalkan komen terutamanya wanita berharap agar mereka juga dikurniakan seorang suami seperti itu dan ada juga yang berk0ngsi pengalaman sama seperti @_syasyaadira.

Kalau suami macam ni, banyak kali bersaIin pun sanggup

Untung suami macam ni

Suami sampai tak bagi ber4nak lagi

Pernah alami perkara sama

 

Sumber: TikTok @_syasyaadira, OMM (Nuha Kefli)

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf