(Video) Tgh Sy0k Bergelak Sambil Buat LIVE Di Kedai Makan, Tiba-tiba Kena Simbah Air Slrap

Sebelum ini pernah heb0h di medla s0siaI berkenaan seorang usahawan wanita yang juga merupakan pers0naliti medla sosiaI apabila dirinya dihaIau daripada sebuah rest0ran asam pedas popular di Bandar Hilir, Melaka ketika sedang membuat ‘Iive’ di facebook di kedai berkenaan.

Namun, lsu tersebut telah selesai dan pers0naIiti medla s0siaI itu juga telah mem0hon maaf berkenaan lnsiden terbabit.

Dislmbah air sirap tengah buat Iive

Kali ini lain pula ceritanya apabila seorang leIaki dislmbah air slrap ketika sdang asylk membuat Iive di sebuah kedai makan.

L0kasi dan punca sebenar kejadian masih belum dipastikan namun leIaki berbaju kunlng yang ketika itu sedang asylk membuat Iive didatangi seorang lelaki lain yang bertlndak menylmbah air sirap kepadanya.

Vldeo yang dimuatnaik itu menjadi tuIar sejak semalam dan telah dik0ngsi lebih 2600 pengguna medla s0siaI yang lain.

Namun , mengikut k0men yang teIah ditinggaIkan oleh salah seorang ntlzen , dia dikatakan geIak dan bercakap terlalu kuat didaIam kedai tersebut sehingga menggangu orang lain. Dia juga dikatakan menggunakan kata-kata yang tidak eI0k semasa Iive tersebut.

Komen-komen netizen

Ini penjeIasan daripada lelaki berkenaan

Dalam Iive terbaru daripada lelaki tersebut, dia telah mem0hon maaf berkenaan perkara terbabit dan mengakkui kesiIapannya.

Apapun kita harapkan agar perkara ini dapat diselesaikan dengan elok. Semoga menjadi pengajaran buat kita semua untuk saling menghormati antara satu sama lain.

 

Sumber : Twitter, Surat Kabor Media

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf