(Video) Tiga Pelajar Dit4han Kes Pvkul Pelajar Di Asrama, Sebab Ayam KFC?

KOTA BHARU, 9 Sept (Bernama) — Polis Kelantan telah men4han tiga pelajar lelaki bagi membantu sias4tan kes pergadvhan di asrama sebuah sekolah menengah di Tanah Merah, dekat sini semalam.

Ketua Polis Kelantan DCP Shafien Mamat berkata kesemua svspek berusia 17 tahun itu dit4han selepas m4ngsa yang juga pelajar tingkatan satu sekolah sama membuat lap0ran polis pagi tadi.

“Berdasarkan keterangan awal, svspek dipercayai memvkul m4ngsa kerana ber4ng dengan tind4kan m4ngsa yang dikatakan cuba memperm4inkan svspek dengan gur4uan hendak belanja makan KFC,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Shafien berkata kes disi4sat mengikut Seksyen 506 Kanun Kes3ksaan kerana ugvtan jen4yah dan Seksyen 323 Kanun Kes3ksaan kerana dengan seng4ja menyebabkan keced3raan.

Terdahulu, tular satu video berdurasi 26 saat yang memaparkan seorang remaja dipvkul tiga rakannya di sebuah asrama.

Pelajar Dibel4sah Gara-Gara Bergvrau Mahu Belanja Makan KFC?

Terdahulu, Di Twitter wartawan Mohd Redzuan berk0ngsi satu video perg4duhan melibatkan beberapa orang pelajar sekolah. Di dalam video tersebut, dapat dilihat seorang pelajar dipvkul dan disep4k rakan-rakan yang lain. Kejad1an tersebut dipercayai berlaku di salah sebuah sekolah di Kelantan.

Kes bvli di asrama sekolah

Video yang dik0ngsikan ini terpaksa dik4burkan atas isu sens1tiviti. Dipercayai kes bvli tersebut berlaku di salah sebuah asrama sekolah di negeri Kelantan. Bagaimanapun, kes4hihan video yang tular ini sedang disi4sat pihak Polis Diraja Malaysia.

Lap0ran telah dibuat

Sementara itu, Ketua Polis Kelantan iaitu YDH DCP Shafien Mamat mengesahkan video bvli yang tular ini berlaku di asrama Sekolah Menengan Kebangsaan Kemahang 1 Tanah Merah.

Pvnca kejad1an dipercayai apabila ketiga-tiga svspek ber4ng m4ngsa cuba memperm4inkan dan bergurau hendak belanja KFC. Bagaimanapun, kes bvli ini masih lagi dalam si4satan pihak polis. Sias4tan dijalankan di bawah seksyen 506/323 Kanun Kes3ksaan.

Sumber: Mohd Redzuan, BERNAMA, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf