Tua Pun Nampak Hensem, Ini Gambar Terkini Bekas Suami Che Ta.

Hiburan

Seperti yang umum tahu, pelakon Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta pernah berkahwin sebelum ini. Bekas suami pertama Che Ta…

Kacak Bergaya!! Inilah Rupanya 2 Gambar Terkini Ayah Kandung Ammar Effendy & Aniq Ezra (Bekas Suami Che Ta) Yang Terlajak Kacak & Tampan Mengalahkan Hero Filem Terkenal!!

Seperti yang umum tahu, pelakon Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta pernah berkahwin sebelum ini. Bekas suami pertama Che Ta merupakan seorang juruterbang yang dikenali sebagai Azuar Effendy Zulkaply.

Mereka yang pernah bernikah pada Ogos 1995 telah dikurniakan dua orang cahaya mata lelaki iaitu Ammar Effendy dan Aniq Ezzra. Namun, jodoh mereka tidak panjang apabila mereka sudah membuat keputusan untuk bercerai pada 8 Mei 2003.

Kini, Che Ta bahagia dengan perkahwinan baru dengan Zain Saidin dan telah pun selamat dikurniakan seorang cahaya mata yang comel iaitu Aaisyah Dhia Rana.

Berikut gambar bekas suami pertama Che Ta bersama dua orang anak lelaki. Apapun, semoga Che Ta terus berbahagia bersama yang tersayang.

MEskipun begitu, tentu ramai diantara kita yang tertanya-tanya tentang identiti bekas suami pertama Che Ta kita ini. Mengikut sumber-sumber tertentu, perkahwinan pertama Che Ta berlangsung pada tahun 1995, ketika Che Ta berumur 27 tahun.

Hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan dua cahaya mata, Ammar Effendy, 17 dan Aniq Ezra,
Jom kita berkenalan dengan bekas suami Che Ta kita ini. Nama beliau ialah Azuar Effendy Zulkaply, seorang bekas juruterbang MAS. Ketika berkahwin, umur beliau ketika itu adalah 41 tahun. Justeru, umur beliau kini ialah 54 tahun. Mereka sah bercerai pada tahun 2003.

Tidak banyak maklumat yang diperolehi berkenaan bekas suami pelakon popular ini. Maklumat yang ada hanyalah nama & pekerjaan beliau, serta satu gambar perkahwinan mereka. Maklumat lain berkenaan identiti beliau serta punca perceraian mereka masih menjadi misteri.

Justeru, hanya Che Ta & bekas suami yang lebih mengetahui segalanya.
Penulis bagaimanapun mendoakan agar perkahwinan Che Ta kali ini berkekalan hingga ke akhir hayat, tidak seperti sesetengah artis lain yang kononnya bercinta bagai nak rak, tapi perkahwinan sekadar hangat-hangat tahi ayam.

Sumber Beritahangat