(Video) ‘Sweet Bang Remy!’- Siap Beri Bunga, Remy Ishak Buat Kejvtan Hari Jadi Bek4s Tunang, Cinta Berputik Kembali?

Hiburan Tempatan Viral

Siapa tidak kenal dengan pelakon lelaki pujaan hati ramai wanita iaitu Remy Ishak. Walaupun sudah berumur 38 tahun, namun pelakon itu masih lagi mempunyai auranya tersendiri.

Terbaru, Remy Ishak dilihat membuat kejutan hari lahir buat bek4s tunangnya dulu, iaitu Ezza Yusof. Adakah ini petanda mereka bakal kembali semula?

Remy buat kejvtan?

Terdahulu pasangan ini pernah menjalin hubungan selama 2 tahun sebelum terpvtus ekoran tidak sefahaman. Walau bagaimanapun hubungan mereka tetap baik memandangkan mereka berdua merupakan rakan perniagaan. Namun sambutan hari lahir kembali menjadi persoalan ramai netizen yang sememangnya menantikan Remy Ishak mempunyai orang istimewa dalam hidupnya.

Menerusi perk0ngsian video-video yang dimuat naik oleh Ezza, dilihat Remy membawa Ezza ke satu restoran untuk menyambut hari lahir. Majlis sambutan hari lahir itu turut dihadiri oleh rakan-rakan rapat mereka.

Kejvtan pertama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ezzarl)

Saya tak pernah kena ‘surpr1se’ macam ni. Sejuk tangan sis semalam tak tau nak react macam mana , nak n4ngis ke nak gelak ke Memang tak expect langsung, smooth betul Masterm1nd plan. Thank you so much guys! sudi datang celebrate birthday saya.

Menurut Ezza ini merupakan kejvtan pertama buat dirinya. Dia turut berterima kasih kepada individu yang merancang kejvtan ini dipercayai Remy Ishak sendiri. Rata-rata mend0akan yang baik-baik dalam perhubungan mereka dan tak kurang juga yang berharap cinta kembali terjalin.

Memang sweet Bang Remy!

Macam dah bertaut kembali jer..

 

Sumber: Ohbulan, Instagram Ezza Yusof

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.