(Video) BerbeIas Jam Di Bilik BersaIin, Ain Edruce SeIamat BersaIin Anak Sulung

Setelah berjam-jam penantian dalam labour room sehingga sempat bermain TikTok sewaktu men4han sakit, akhirnya pelakon jelita Ain Edruce memaklumkan dirinya telah selamat bersa1in pada 19 Mei.

Memuat naik video di laman Insta Story miliknya, Ain Edruce berkongsi perkhabaran gembira tersebut dengan wajah yang santai dan ceria sambil ditemani suaminya, Amirul Hafiz.

Terbayang cakap-cakap orang mengenai sukarnya meIahirkan, biarpun sudah melakukan pelbagai persiapan dari segi mental dan fizikal, ramai wanita merasakan masih berdepan perasaan bimbang dan cemas.

Meninjau di ruangan TikTok, Ain Edruce yang sempat merakam detik-detik indah dan sabar sewaktu menunggu keIahiran anaknya menyatakan bahawa bayinya masih belum keluar dan mengalami sedikit ‘penat’ kerana menunggu terlalu lama.

@ainedruce91

Come on ain !

♬ why is everyone using this sound – kailie <3

Namun mengetahui bahawa Ain Edruce merupakan seorang yang sangat aktif dan ceria, penantian saat-saat keIahiran anak sulungnya mungkin mengambil masa yang agak lama, pelakon ini masih mampu tersenyum dan boleh bergurau meskipun sebelum dan selepas bersalin.

Hantaran yang dimuat naik itu rata-rata menjadi tanda tanya di antara peminatnya kerana belum menerima sebarang maklum balas mengenai bayi selebriti ini.

 

Walau bagaimanapun, Ain Edruce masih belum mended4hkan jantina anaknya sebaliknya, dia mengajak para peminat untuk meneka terlebih dahulu.

“Ok..Korang rase b4bygirl or b4byboy…”

Menerusi laman Twitter, rata-rata peminat Ain Edruce mula berteka-teki mengenai jantina bayi selebriti kesukaan mereka ini disertai dengan ucapan tahniah buat dirinya yang telah selamat bergelar ibu.

Excited pulak tengok Ain ni..

Arghhh aku nak pinjam kekuatan Ain ni pleasee,..

 

Tahniah Ain Edruce dan suami! Korang rasa babygirl or babyboy?

Berita selanjutnya menyusul.

Ditulis Oleh: Puteri Haideera Zuraidi, HOTFM

Sumber: Instagram Ain Edruce

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf