(Video) Sanggup Suap ‘V4pe’ Ke Anak Dan R4kam, Bapa Tampil Mohon Maaf Selepas Tervk Dikec4m

Setiap individu pasti mahukan yang terbaik untuk anaknya lebih-lebih lagi anak yang masih b4yi di mana penjagaan dengan penuh berhati-hati antara yang diutamakan.

Dalam pada itu, masih terdapat ibu bapa yang memilih untuk lari daripada kebiasaan dengan memberikan anak mereka yang masih b4yi dengan bahan merb4haya semata-mata untuk menjadi ‘popular’ dengan cara yang s4lah.

Selamba bapa hulur vape bag anak sedut

Semalam, tvlar sebuah r4kaman memaparkan seorang kanak-kanak sedang mengh1sap ‘v4pe‘ yang dipercayai dihulur oleh bapanya.

Ia secara tidak langsung membangk1tkan rasa tidak pvas hati dalam kalangan ntizen. Rentetan itu, si ibu berk0ngsi satu ‘kenyataan’ memb1das segala kec4man netizen selain turut berikan peringatan mesra agar tidak mencampuri urusannya.

179075854_1388677598177232_848656112297511365_n

Menerusi video dengan kapsyen ‘ada bapak jadi bodoh’ berdurasi 12 yang dik0ngsikan, dapat dilihat b4yi berkenaan jelas tidak selesa dengan bahan yang disuap seolah perit seusai menghembvs asap v4pe buat kali kedua.

Meskipun sedar dengan t1ndakan yang dilakukan, pemilik akaun Instagram berkenaan turut memaklumkan beliau bebas melalukan apa sahaja terhadap anaknya dan pengikut yang kurang senang dengan t1ndakan beliau boleh berhenti mengikutinya.

Pendiriannya yang ker4s terhadap cara penjagaan anaknya berubah sejurus video beliau tular di media sosial. Beliau mengakui ber4ng dengan jumlah mesej yang diterima berikutan tindakan beliau yang telah menjadi viral.

Beliau yang pada mulanya sekadar suka-suka turut memaklumkan beliau sedar dengan tindakan yang dibuat dan tidak berniat untuk mengapa-apakan anaknya. Wanita ini telah memohon maaf serta turut memaklumkan sekiranya berlaku apa-apa terhadapnya, anaknya yang menjadi m4ngsa kerana masih menyusu badan.

4 (1)

Meskipun beliau sudah memohon maaf, tindakan yang dibuat masih lagi membuatkan para netizen kurang senang dan ber4ng. Berikut antara komen netizen mengenai isu yang berlaku.

Screen Shot 2021-05-04 at 1.00.12 PM

Screen Shot 2021-05-04 at 1.00.37 PM

Screen Shot 2021-05-04 at 1.00.53 PM

Diharap isu seperti ini tidak lagi berlaku kerana mampu mengganggu kesihatan b4yi. Tindakan meraih populariti dengan cara yang salah juga perlu dihentikan kerana secara tidak langsung mampu memberi contoh yang tidak baik kepada pengguna internet yang lain.

Terbaru! Maaf tak didik anak dengan betul… saya cuma bergurau

Bergurau Hulur Anak Hisap ‘Vape’, Bapa Tampil Mohon Maaf Lepas Teruk Dikecam

Hari ini, bapa kepada si cilik yang dikenali Anaqi tampil membuat perm0honan maaf atas kesi1apannya dalam mendidik anak.

Jelasnya lagi, dia hanya sekadar bergurau sahaja. Malah saudara Syamin Aizat sempat mengucapkan terima kasih kepada netizen atas nasihat dan mengambil berat terhadap anaknya.

Bergurau Hulur Anak Hisap ‘Vape’, Bapa Tampil Mohon Maaf Lepas Teruk Dikecam

Habis kat sini.. tak perlu libatkan isteri saya

Syamin Aizat juga meminta agar hal ini tidak lagi diperbesarkan di laman media sosial. Menurutnya, dia menerima segala kec4man yang dil0ntarkan terhadapnya tetapi jangan melibatkan isterinya. Hal ini kerana, ia bakal menjejaskan em0si serta kesihatan ‘orang rumah’ lagi-lagi ketiadaannya di rumah ketika ini.

Bergurau Hulur Anak Hisap ‘Vape’, Bapa Tampil Mohon Maaf Lepas Teruk Dikecam

 

Sumber: Facebook Syamin Aizat, Facebook RYAN NAST’ANGLER, The Vocket

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf