(Video) Tiga hari terperangkap dalam lumpur, warga emas keluar kutip tin ditemui selam4t

Keluarga Semasa Tempatan

Beberapa orang pekerja di sebuah tapak projek perumahan di Taman Kluang, yang mahu mula bertugas terkejvt selepas mereka menemui menemui seorang warga emas yang masih hidup berend4m lumpur tanah liat.

Tiga hari berendam lumpur

Difahamkan, wanita warga emas itu berusia 87 tahun telah dilap0rkan hil4ng sejak tiga hari yang lalu, selepas dia tidak pulang setelah keluar mencari tin minuman dan botol minuman plastik terbuang di sini.

Keluar pergi kutip tin

M4ngsa dikenali sebagai Low Chon Tai, dikatakan keluar bersendirian mengutip tin minuman sebelum dijumpai dalam keadaan tidak bermaya dalam longgokan tanah liat.

“M4ngsa keluar dari rumah dan sepatutnya pulang sekitar 7 atau 8 malam dan menyedari ibunya tidak berada di rumah, anaknya berusia 66 tahun yang tinggal di Taman Titiwangsa di sini membuat lap0ran polis…”

Risau dengan keadaan ibu, dua orang anaknya telah membuat laporan polis, namun syukurlah ibunya berjaya ditemui oleh sekumpulan pekerja pembinaan yang bertindak pantas menghubungi ambulans.

Tiada unsvr j3nayah didapati, warga emas itu kini sedang dir4wat di Hospital Enche’ Besar Hajjah Khalsom dan dilap0rkan telah stabil.

 

Sumber : Buletin TV3, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.