(Video) Youtuber Terkenal Arab Bayar RM540k Umum Jantina Anak Di Burj Khalifa

Upacara gender reveal kini menjadi trend kepada bakal ibu bapa muda untuk memberitahu jantina anak yang bak4l dilahirkan. Acara seumpama ini seakan kejvtan yang diberikan kepada keluarga dan rakan terdekat.

Tapi kali ini, majlis gender reveal yang dianjurkan oleh pasangan Youtuber Anas Marwah dan Aayla ini berjaya menarik minat orang ramai apabila pasangan ini membuat kejvtan menerusi lampu di bangunan penc4kar langit Burj Khalifa, Dubai.

Majlis ‘g3nder reveal’ paling mahal

Menurut News.Com majlis g3nder reveal yang dianjurkan pasangan tersebut telah menelan kos hampir $130,000 USD (kira-kira RM 540k) bagi semua kelengkapan.

Video yang berdurasi 2 minit itu mendapat lebih 9.7k retweet dan 31.6k like menunjukkan pasangan tersebut menanti dan menghitung detik selama 10 saat bersama-sama untuk mengetahui jantina anak kedua mereka.

Menerusi video tersebut, pasangan tersebut kelihatan sangat teruja dan seb4k tanda gembira dengan bakal anak mereka.
Bakal menimang anak lelaki

Menerusi lampu berwarna biru yang terpancar di bangunan penc4kar langit itu menunjukkan Anas dan isterinya Aayla, bakal menimang anak lelaki. Ia merupakan anak lelaki pertama mereka setelah mempunyai anak perempuan sulong iaitu Mila.

.

.

Bangunan Burj Khalifa merupakan bangunan tertinggi di dunia dengan mencatatkan setinggi 829.8 meter dan mempunyai 163 tingkat menjadi saksi mengenai anak yang bakal diterima mereka.

Kisah mereka ini secara tidak langsung memberi inspirasi dan idea kepada orang ramai dalam menganjurkan upacara baby reveal.

 

Sumber: Crowngauraz ,News.Com, Ohbulan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf