(Video) “Sampai naik tangan..”- Yusof Azmi Tampil Ded4h Cerita Sebenar Kenapa Dia & Abang Ali Mengamvk Kat Bangla

Sejak kelmarin pihak Semboyan Malaysia telah menerima berita bahawa baju Tshirt Semboyan Jihad yang dikeluarkan oleh Semboyan Malaysia sendiri telah di CETAK R.OMPAK.

Perkara ini disedari oleh pihak Semboyan Malaysia selepas ramai yang mengadu apabila mereka mendapat baju yang mereka telah beli tidak mencapai kualiti yang memuaskan.

Sudahlah dicetak r.ompak, harga yang ditawarkan sangat tidak munasabah iaitu pada harga RM 5 dan RM 10 sahaja. Lebih memedihkan lagi, apabila penjual tersebut memancin’ untuk menyuruh membeli dengan k.uantiti yang banyak.

Kami pihak Semboyan Malaysia dapat berjumpa dengan penjual ini selepas meny.amar untuk menjadi pelanggan dan ingin membeli sebanyak 600 helai.

Apa yang membuatkan Yusuf Azmi dan Abang Ali betul betul m.arah adalah kerana diawal pertemuan itu s.uspek sudah m.enipu dengan mengatakan dia bukan penjual.

Apabila di telefon nombor penjual baju itu, telefon s.uspek yang berbunyi.

Selepas ditekan berkali-kali untuk cerita hal sebenar, kesabaran Yusuf Azmi dan lain-lain terc.abar selepas dia sendiri mengaku bahawa dia menjual barangan r.eject p.roduk Semboyan Malaysia.

Mungkin perkara ini dilihat k.asar disudut mata orang lain, namun Yusuf Azmi sendiri bert.indak sedemikian kerana beliau tidak mahu orang ketiga yang mer.osakkan nama beliau dan Semboyan sendiri.

Anda cuba bayangkan kami hanya menempah sebanyak 600 helai pada harga RM 10 ringgit. Dia boleh untung secara ‘ATAS ANGIN SEBANYAK RM 6000 dengan hanya menjual T-shirt Semboyan Jihad yang telah di r.eject.

Komen Netizen

Harap PDRM kutip gangster2 ni..Sampah masyarakat…

Semboyan telah berbunyi menuju medan bakti…

time agak boss cina tu hri. uihh bkn main “bincang baik2” blg. skli ni?? rm5 terus d tmpr #DILARANGMISKIN

Bangla tu pow 5 hinggit ko org siku kepala dia.. Pe lahhhh siku kepala h4ram j4dah yang duk pow berbillion tu… Ini dah mcm jadi samseng taik kucing dah..

Sudahlah makan untung atas angin, dia turut menggunakan satu kedai pencetakan baju yang dimiliki oleh bangsa Melayu sendiri sebagi u.mpan dan menyakinkan m.angsa untuk diti.pu.

Yusuf Azmi serta pemilik kedai berkenaan meng.amuk kerana tidak mahu imej b.randing Semboyan Malaysia dan bisness kedai print milik En Sabri Leman terc.alar angkara perb.uatan yang boleh dikatakan satu pen.ipuan ini.

Kami juga disini memohon maaf andai mengguris perasaan anda dibulan yang mulia ini.

Yang baik itu datang dari Allah, yang b.uruk itu dari saya. Semoga perkara ini boleh dijadikan satu tauladan buat semua. InsyaAllah

 

Sumber : facebook Yusof Azmi, OM, Hitmedia

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Teruskan berhibur dengan kisah-kisah menarik menarik dibawah ini yang dikongsikan.

Jangan Lupa Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf