(Video) TuIar video wanita mem4rahi angg0ta PoIis, rupanya ini sebabnya.. Apa yang dia cakap dalam video jadi perh4tian

Hari ini tuIar satu video mem4parkan seorang wanita yang juga pemilik perniagaan enterpr1se mem4rahi angg0ta poIis yang bertvgas.

Wanita itu dikec4m heb4t oleh net1zen gara-gara t1ndakannya yang dianggap tidak s0pan mem4rahi angg0ta poIis dan tak kvrang juga yang meny1ndirnya tidak perlu s0mbong hanya kerana memiliki perniagaan enterpr1se sahaja.

Wanita tamp1l beritahu kejad1an sebenar

Tidak t4han dengan kec4man, wanita itu tampil menjeIaskan hal sebenarnya mengapa beliau m4rah menerusi p0sting di laman facebook beliau.

Beliau mend4kwa bahawa angg0ta itu meny1ndirnya hingga membuatkan beliau terasa h4ti dan m4rah.

“Ada ‘SEBAB’ ada AK1BAT… (org mara kerna bersebab)

“Jangan buIi org perempuan. Tak semua perempuan tu pen4kut kena gert4k ya atau buIi ya. Wanita selalu disaIahkan…. jd M4ngsa d3ra suami isteri ka, m4ngsa buIi rakan sekerja ka, m4ngsa g4ngguan s3k.sual ka, baik fiz1kal atau pend3raan dgn ‘kata2’.. atau pun m4ngsa BUL1 JALANAN…

Ada perempuan ber4ni kerana benar bu$$… dan WUJUD PEREMPUAN BETUL2 BER4NI BERHADAPAN walau apa p4ngkat kamu ya.. kejad1an tu 2.6.2021 (pasal rotex rm300) tp baru t1mbul skrg? ok lanjut.. #benarikeranabenar #janganbuIiwanita”

 

 

 

T0nton Video:

Antara k0men-k0men net1zen 

Org putih biIang d0n’t jvdge people by the book,,, nie tngok Iuaran nya pn dah tahu,,, cara pemakaian pn dah tahu per4ngai dia mcm mana,,, emmm,,, bila hati kita bersih,, ,semuanya terserIah keindahannya dlam mahupun lvaran,,,

Nie bukan mengh1na lagi … blh sab1t mengg4nggu kerja pdrm,dan ugvtan nie

Uinaaa, dia s0und itu abang puliss yaa.. itu baju dgn seluar apa dia pakai tu. Haha.

Wahid mna wahid.. Wahid insvrance byr dak.. Xbyr lh tu kot kne s4man ni.. Kesian kerusi kena hempak wawa

Nk lwn pmpuan bkn senang dh terang2 saIah dia bang poIis bkan kate nk menang nak seri pun p4yah.. tkpa bang nnti bag! s4man bnyk2 biar dia rase

 

Sumber: Facebook Jawatan Kosong Kerajaan, Hitmedia

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Coretan Ummi

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Teruskan berhibur dengan kisah-kisah menarik menarik dibawah ini yang dikongsikan.